פחד מקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2012 | 22:36 | מאת: דנה כהן

שלום,שמי דנה בת 23 נשואה טריה. אני ביחד עם בעלי למעלה משנתיים, אף פעם לא קיימנו יחסים, איך שזה מגיע לשלב כזה אני נורא מפחדת וחרדתית, ומגיעה למצב של התכווצות שרירים וקיפאון בגוף התחושה שלי היא שאני לא יכולה שיגעו לי באזור שם ואפילו אני בעצמי לא נגעתי אף פעם, אני נורא סובלת מזה ואני צריכהעצה איך לטפל בזה,אשמח לקבלת תשובה, תודה.

29/12/2012 | 08:03 | מאת: רוני

כדאי להעזר בסקסולוג

דנה שלום, פחד מקיום יחסי מין הוא דבר שמחייב התייחסות וטיפול, מה שבטוח הוא לא עובר לבד. את מתארת הן תגובות פיזיות שלא מאפשרות לך לקיים יחסי מין והן תגובות נפשיות של חרדה שגוררות התכווצות שרירים וקפאון.כמו כן, קושי בחיבור למיניות שלך וחוסר יכולת לגעת בגופך. המצב בהחלט מחייב בדיקה והתייחסות ואסור לך להזניח אותו כי נשמע שאת סובלת. נשמע לי שנכון יהיה לך להגיע לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת לשם בדיקת חרדותייך , הרגעה וטיפול בהן. אשמח לסייע לך, את מוזמנת לפנות אלי למייל:[email protected] או לטלפון 0544905773. להתראות ויום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות