יחסי מין- היריון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/12/2012 | 20:11 | מאת: אני

שלום, אני בת 19 והיום קיימתי לראשונה יחסי מין. חבר שלי הכניס לי וכאב לי מאוד מאוד , לקראת הסוף , לפני שהוא גמר הוא הוציא ושם קונדום ואז המשיך.כלומר הוא גמר בפנים אבל עם קונדום. עשינו ככה בערך 5 דק ואחר כך עשינו שוב והוא גמר בחוץ לגמרי. השאלות שלי הן: 1) אחרי זה נכנסתי לשירותים ושניגבתי ראיתי שהיה לי כמו דם כזה אבל לא חזק , חלש מאוד מאוד מאוד. השאלה היא : האם אני עדין בתולה ? כי לא היה לי דימום חזק ? כלומר על התחתון לא היה כלום, רק שממש נגעתי בפנים. 2) האם יש סיכוי שאכנס להיריון מזה ? אני אמורה לקבל שבוע הבא ולכן אני בלחץ. תודה !

שלום לך, חשוב לי לאמר לך מספר דברים: הפעם הראשונה היא מאד מלחיצה ופעמים רבות עקב הלחץ, שרירי הנרתיק מתכווצים וזה עלול לכאוב. יכול להיות דימום קל אצל חלק מהנשים אחרי הפעם הראשונה. הגדרת הבתולים היא לא עניין פיזי לגמרי, היא גם עניין נפשי. אני מניחה שאת שואלת אותי אם נקרע קרום הבתולים.. וזה רק בדיקה של רופא נשים תוכל לענות לך. עם זאת, קיימת יחסי מין שהיתה בהם חדירה ולכן לפי ההגדרה את כבר לא נחשבת בתולה...יתכן ואת עדיין לא מעכלת, אך זה המצב. לגבי החשש להיכנס להריון, לא נשמע לי שאם קיימת יחסי מין עם קנדום שנשאר שלם שיש סיכון להריון, אך אין באפשרותי לדעת. אם יאחר לך המחזור פני לרופא נשים להתייעצות. כמו כן אני מציעה לך בכל לב, אם התחלת לקיים יחסי מין עם חברך שווה שתתייעצי עם רופא הנשים שלך על אמצעי מניעה יותר קבוע כמו גלולות למען השקט הנפשי שלך ושל בן זוגך. במידה וימשיך לכאוב לך מאד מאד בעת קיום יחסי מין, אל תמשיכי כשזה כואב, זה לא אמור לכאוב. יחסי מין אמורים להנות. אם ימשיך לכאוב פני שוב להתייעצות. מאחלת לך הצלחה וראש שקט בהמשך, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות