לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/12/2012 | 08:23 | מאת: כוכבה

אפרת שלום אחרי 25 שנה התגלה לי שבעלי קיים יחסי מין עם גבר בצעירותו הוא סיפר לי לאחר שגרם לי להכנס לפנטזיה שלו שבה אני מקימת יחסי מין עם גברים אחרים והבנתי לאורך זמן מה שהוא קוקהלנד כמובן בכדי לגרום לסקס שלנו להיות כל כך מושלם זרמתי איתו למרות שחששתי שיחשוב באמת שחלילה בגדתי פה מה שמעולם לא עשיתי אני אישה מינית מאוד אבל לא בוגדת המחשבה ששיקר לי בעצם לא שיקר היסתר גורמת לי להשתגע אני מתקשה להבין ומתרחקת ממנו וכך גם מרחיקה אותו ממני מה שבעצם עלול להרוס את הקשר הזוגי הוא ממשיך להאמין לדברים שלי במהלך האקט המיני וטוען שאני בגדתי בו כל הזמן אז אין לי זכות להעיר לו על מה שקרה כשהיה בחור צעיר אני כל כך לא מאמינה שלא היו דברים נוספים במיוחד לאור העובדה שהוא רצה סקס בדלת האחרונית שלו וכל הזמן דיבר איתי על למצוץ לגברים זה רק אחד שעבר חויה לטענתו היתה כואבת אבל עובדה שלמרות הכאב הוא רוצה אותה שוב ושוב אני לא יודעת מה לעשות האם לתת לו לחזור בו כמו שהוא אומר איך אפשר להעלים את הכאב ולנסות לשכוח מה שעשה משהו שלא עושה לי טוב בכלל אני לא יודעת אם אני מאמינה לו סומכת עליו שזה מה שהיה ולא יותר כי המוח שלי מסרב להאמין שאין עוד דברים שהוא מסתיר ממני בכלל קשה לי לקבל את ההסתרה ואת האקט עצמו אני חיה עם גבר שלא היכרתי במיוחד לא במיניות שלו איך מתגברים על זה איך ממשיכים הלאה תודה על העזרה כי אין לי עם מי חוץ ממך

כוכבה שלום, אני שומעת את מצוקתך, אך קשה לי שלא לשאול את עצמי כמה שאלות על היחסים הזוגיים שלכם בכלל. מצד אחד אני שומעת הרבה פתיחות מינית ושיתוף בפנטזיות ורצונות כמוסים ומצד שני אני שומעת הרבה קנאה וחוסר אמון של שניכם זה בזה. יש משהו בזוגיות שלכם ששווה בדיקה, שיחה ואיוורור. נשמע שיש הרבה דברים שהיו וגם כעת לא מדוברים ביניכם מה שמעלה הרבה דאגות וספקולציות של כל אחד כלפי השני. מה שייתי ממליצה, לאור המצוקה שאני שומעת שאת ובן זוגך נמצאים בה, הוא להגיע למספר שיחות זוגיות או אישיות, לבירור הדברים ולחשיבה איך אתם מתמודדים איתם. אשמח לסייע בהמשך [email protected] או 0544905773. שיהיה סוף שבוע מצויין, אפרת

21/12/2012 | 13:28 | מאת: כוכבה

תודה על התשובה המהירה... את לא מבינה כמה את עוזרת ... הוא סיפר לי שלאורך שנים שבהם יחסינו היו גרועים הוא כל הזמן חשד והיה בטוח שאני בוגדת במיוחד נוכח זה שלא היה לנו סקס משותף אלא פעם במשספר חודשים . הוא סיפר שוב ושוב שהחשדות הטריפו אותו וזכותו כבעלי לדעת. אבל הכחיש לחלוטין שעשה סקס עם גבר , לטענתו הוא בישן ופחדן מידי, יש משהו בדבריו הקטע של הבושה והפחד מתשובה שלילית, אבל הוא גם גבר מאצו שמחזיק מעצמו לפחות כלפי הסביבה, מה שאומר לי שיתכן שלא היה לו אומץ , למרות שהאקט היה כשהגבר שיכר אותו ואז חגג איתו, האמת שהוא צריך משהו שירגיע את השגים במוחו את הפחדים והחששות ואז הסקס בשמים עם כל הפנטזיות שלו שהם שגבר ישכב עם שנינו. אני מאמינה שהוא היה רוצה לעשות זאת עם גבר וצריך את עזרתי בלהביא גבר אליו ושהגבר יגע בי כדי שיהיה לו "קלף" שאני לא אדבר על כך או אכעס , . אני לא יודעת ויודעת שהוא חולם על גבר אמיתי והסיפוק בויברטור לא עושה לו את זה , חלומו לגמור מבלי שיגעו לו בזין רק שיחדרו אליו מאחור, לדעתי הוא היה נוכח באקט כזה הוא הרגיש זאת ורוצה להרגיש שוב אבל החשש מלפרק את המשפחה גדול מהכל זה הקטע האחראי שלו אני כואבת את התחושה הזאת שאומרת , בעל רוצה גבר את לא מספקת אותו מבלי להכניס עוד אנשים למיטה, אני חסרת אונים ברמות אבל יודעת שלעולם לא אוכל לומר זאת לאיש מלבד מעל דפים אלו, הלוואי ויכולת להסביר לי איך זה שזה מה שהוא רוצה, גבר שיבעל אותו כשיש לו אישה שמספקת את כל הפנטזיות שלו וזמינה כל שניה ביום אליו ואל יחסי מין . אני כל כך אוהבת אותו שאני משתגעת מהמחשבה . הוא גבר קנאי מאוד ותמיד היה ואני יודעת בוודאות שאם מישהו יג בי הוא ואני לא ניהיה ביחד , בוודאות !!!!

מנהל פורום מין ומיניות