ויאגרה בנוזל

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/12/2012 | 10:59 | מאת: מורן

שלום, לבן זוגי יש בעיות זקפה, הוא מעוניין לקחת תרופה אך הוא אינו בולע כדורים, האם יש תרופה לבעיות זקפה שבאה בנוזל או שניתן לרסק את הכדור???? למי עליי לפנות לקבלת מרשם??

שלום לך, אני שומעת בדברייך גם את הבעיה(בעיות זיקפה) וגם את הפתרון המוצע על ידכם. הרשו לי לנסות להציג בפניכם ראיה קצת שונה בנושא. בעיות זיקפה הן דבר מאד מורכב והן יכולות לנבוע מגורמים רבים ושונים. נכון שלעיתים ישנן סיבות פיזיולוגיות כמו בעיות בכלי דם וכיוצא בזה והסימפטום מתבטא בגוף, אך בעיות זיקפה יכולות לנבוע מדברים עמוקים יותר, כמו חרדת ביצוע, דכאון וחרדה, קשיים במערכת היחסים, דימוי עצמי וגופני נמוך ועוד כהנא וכהנא. מה שאני מנסה לאמר הוא שהפתרון לבעיות זיקפה הוא לאו דווקא תרופתי... ולא תמיד רק פתרון תרופתי עוזר כאן. במידה ובן זוגך מעונין בתרופה , תמיד ניתן לפנות לרופא המשפחה שלו, אך אני הייתי מציעה לעשות בדיקה יסודית יותר. בראש ובראשונה לפנות לרופא שהוא גם סקסולוג ולבדוק אם אין מקור פיזי לבעיה ואולי לפנות למספר שיחות למטפל מיני מוסמך (ניתן למצוא כאלה באתר של איט"ם-איגוד המטפלים המיניים בארץ), כדי לראות אם הבעיה לא יושבת על קשיים רגשיים או זוגיים עמוקים יותר. בכל מקרה מאחלת לכם הצלחה, אשמח תמיד לסייע בהמשך במידת הצורך [email protected] או 0544905773, שיהיה סוף שבוע מצויין, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות