שאלה מעט מביכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/11/2012 | 23:38 | מאת: שרית

שלום אפרת, אבקש לדעת מהי בדיוק אורגזמה נשית? האם יש סממנים חיצוניים כגון שפיכה למשל כמו של גבר תודה

שלום לך, בעקרון, כל אישה חווה אורגזמה בצורה אחרת, אורכה ועוצמתה משתנות מאישה לאישה. משתנות בין חויה מינית אחת לאחרת ואפילו במהלך אותה חויה מינית עצמה. יש אורגזמה חיצונית(הנקראת אורגזמה דגדגנית) אותה סטטיסטית יש ל 80 אחוז מהנשים ויש אורגזמה נרתיקית אותה סטטיסטית יש ל- 20 אחוז מהנשים. מסטרס וגונסון, שהיו חלוצי המחקר המיני מתארים אורגזמה כך: " הגירוי המיני מושך דם לאזור האגן, שגורם לנפיחות הדגדגן והשפתיים הוגינליות. עם עוצמת הגירוי, עוברת האישה דרך השלב המעורר לאורגזמה המכילה התכווצויות שרירים של פי הטבעת, הנרתיק והשופכה, משך כל התכווצות היא שנייה בערך וכל אורגזמה אורכת בין שלוש ל-12 שניות . במהלך האורגזמה גוברים קצב הנשימה, דפיקות הלב וטונוס השרירים. לאחר האורגזמה פוחת הגירוי ואופפת את הגוף תחושת שלווה והירגעות." במהלך הגירוי המיני של האישה, ישנו סיכוך של הנרתיק. יש נשים (לא הרבה), שיש להן שפיכה נשית שהיא קורית לאחר גירוי של נקודות מסוימות באזור קדמת הנרתיק(אזור נקודת הגי). מקווה שהדברים מובנים יותר עכשיו. שיהיה סוף שבוע רגוע, אפרת

17/11/2012 | 17:43 | מאת: שרית

17/11/2012 | 23:16 | מאת: שי

גם עם היא אחר כך מאוננת (כאילו אחרי שנגעתי לה ביד עם הזרע וכל זה?)

מנהל פורום מין ומיניות