דו מיני או

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/11/2012 | 09:00 | מאת: שולמית

שלום אני נשואה עם ילדים ובעל עם חשק מיני שתואם לשלי ( מוגבר ) בעלי לאחרונה ביקש שאחדור אליו מאחור וזה מה שעשיתי ( בהתחלה זה היה קשה אבל היום זה ממש כמו לחדור לאישה חדירה חלקה ) הוא נהנה מאוד מזה ולדעתי אם יכל היה מעונין לגמור כך כל הזמן. אנחנו לא צעירים ואין לו כוח להפעיל את גופו זמן רב , פעם בשבוע הוא מענג אותי אם לשונו וביתר הימים הוא מבצע גמירה לאחר חדירה אלי שאורכת 5 דקות, ופעם בשבוע לפעמים פעמים הוא מבקש שאחדור אליו ( במהלך האקט הוא מתחנן שאביא גבר למיטתנו שיספק אותי ואותו יחד, לטענתו זה הפנטזיה שהוא רוצה מאוד, גם אחרי הסקס אנחנו מדברים הוא ממשיך להגיד שהיה מאוד רוצה לעשות את הפנטזיה הזאת ) . אם כל זה שאני חופשיה וזורמת מפריע לי מאוד שהוא מעונין שאחדור אליו יותר ממה שהוא רוצה לחדור אלי ( בזמן החדירה אלי הוא טוען שאני רטובה מידי והוא פחות נהנה )אני מרגישה שהוא מפחד לבצע את האקט המיני עם גבר אמיתי בגלל הסטטוס החברתי שבו הוא נמצא וגם המשפחה המעמד בעבודה וכו ולא בגלל שהוא לא היה רוצה . עברנו את גיל החמישים ואני דיי מופתעת שלא הרגשתי שבעלי רוצה שאספק אותו כאישה ( הוא גומר בתוך שניות עם ויברטור רוטט ). מלאה פחדים ( הוא לא מעונין ללכת לסוקסולוג ) חששות ותיסכול עצום שמתבטא בריחוק לאחר ביצוע האקט עצמו , ממני אליו כמובן . כשאני משוחחת איתו על זה ( מחוץ למיטה ) הוא מספר לי שהוא מפנטז ( וכן זה פנטזיה נוספת שלו ) שאני שוכבת עם גבר במיטה שלנו והוא מסתכל מתגרה מאוד ולאחר מכן מצטרף ומוצץ לגבר והגבר מזין אותו . האם בעלי דו מיני ( קראתי שהרבה גברים נהנים מנקודת הג'יי שנמצאת בפי הטבעת, והם סטריטיים ) מה עושים איך יודעים אני מרגישה כל כך אבודה מבולבלת , הצילו !!!

שלום לך, מדברייך אני שומעת שיש קשר של פתיחות, אינטימיות, שיתוף וקבלה בינך לבין בעלך ושהתקשורת המינית שלכם מאד פתוחה ומאפשרת. הדיבור על פנטזיות בין בני זוג מעיד על רמת פתיחות, בטחון ואמון גדול בבן הזוג ולא כל הזוגות מסוגלים לכך. עם זאת, לעיתים יש דברים כמו פנטזיות שעלינו לעכל או להבין לפני שנוכל ממש לקבל אותם ולחיות איתם. פנטזיות עלולות להפחיד אותנו, אנו עלולים לא להבין אותן או לפרש אותן לא נכון, או כמו שקורה לך לחשוש למקומך כאישה או כאישה מושכת מבחינתו. הסתכלי על מה שיש ביניכם שזו היכולת לדבר .. ולאחר מכן נסי להרגע ולא להיכנס להגדרות כלשהן.. זה שהוא נהנה מגירוי פי הטבעת לא אומר דבר על העדפותיו המיניות. יש גברים שאף מפנטזים על גברים אחרים ולעיתים העדפתם המינית היא להיות עם אישה. העדפה מינית היא לא שחור ולבן ואנשים יכולים לאהוב ולהימשך לדברים שונים בלי שאלו יגדירו אותם. מה שנראה לי לאור חששותייך, שתנסי לשוחח איתו על הפחד שלך שאולי הוא מעדיף דברים אחרים על המגע או הגירוי שאת יכולה לתת לו, אל תשאירי את תחושותייך לעצמך. אין לי ספק שלאור מה שאת מתארת, הקשר שלכם הוא הרבה הרבה יותר מזה ואת מתמתקדת בראיה צרה יותר רק על פנטזיה זו. במידה ואת כל כך חוששת וקשה לך לחיות עם זה , למרות שהוא מסרב להתייעץ עם סקסולוג, אולי שווה שאת תלכי למספר שיחות ולו רק כדי להרגע וללמוד איך לחיות בשלווה ובבטחון קודם כל עם עצמך ועם מיניותך ואחר כך גם עם בן זוגך. אשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. שתהיה שבת שלום, וסוף שבוע רגוע, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות