צריכה עזרה..

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/10/2012 | 19:59 | מאת: בת 15

אני בת 15, יש לי ידיד בן 16 וחצי והמערכת יחסים שלנו בנויה על סקס. כלומר אנחנו עדיין ידידים כמו תמיד כרגיל אבל פעם בכמה זמן אנחנו קובעים פגישה ושוכבים. כן אני כן מכירה אותו מספיק וסומכת עליו במליון אחוז והוא הבחור הכי מדהים שהכרתי. הוא מכבד אותי ואת רצונותיי ואת בקשותיי. בכול מקרה עדיין לא עשינו חדירה ופעם ראשונה ניסינו והוא הכניס רק את הקצה ממש של הפין שלו וזה היה כואב והייתי די לחוצה אז אמרתי לו שיפסיק והוא הפסיק. מאז עוד לא עשינו חדירה.. ואני רוצה לעשות, עכשיו יש לי שני דברים שאני מודאגת מהם: 1- אני די מודאגת מהכאב שיהיה לי, כי אני יודעת שזה יכאב לי מאוד, אני מנסה לדמיין את זה בראש את הכאב ממש ולהתכונן נפשית, אבל אני עדיין מודאגת.. אני יודעת שאני צריכה להיות רגועה כשמגיע הזמן, אבל עדיין.. יש לי דאגות וכן שוב אני ממש רוצה לעשות כבר. 2- הוא אמר לי שכדי לי לקחת גלולות למקרה של חס וחלילה יקרע הקונדום. אני לא סגורה בנוגע לזה כי צריך מרשם בשביל זה ולא נעים לי ללכת לרופא ולהגיד לו כי הוא יסתכל עליי בצורה ... לא נעימה במיוחד. ואז יתחיל לשאול אותי שאלות ... וגם ההורים שלי לא יודעים מזה, לא נעים לי לספר להם.. זה כבר משהו אחר. עכשיו יש את הפוסטינור שהוא בלי מרשם רופא אבל עולה יקר וגם קראתי תופעות לוואי.. אני די מפחדת מהתופעות לוואי.. וגם גלולות לא יכולות לגרום למשהו ברחם? כלומר לא יכול לגרום משהו חריג שהעובר יכול להיפגע ממנו בעתיד? או שלא אוכל להיכנס להריון כשאתחתן? כי כול גוף מגיב אחרת.. אני לא יודעת מה לעשות לגבי כול אלה..

01/11/2012 | 11:33 | מאת: ש

היי. אני אומנם לא מנהלת הפורום אבל אני חושבת שאת באמת צריכה עזרה. אני לא חושבת שכדאי שתקיימי איתו יחסי מין בגיל כזה צעיר למרות שזו "האופנה" של בני נוער בשנים האחרונות. כדאי שאולי תחכי עם זה. עדיף שהוא לא יחדיר לך את הפין שלו. כל אחד יאמר לך את זה. עדיף שתלכי לייעוץ אצל מישהו בכירה. מקווה שתקחי לתשומת ליבך את מה שאמרתי לך.

שלום לך, כפי שאת מציינת את רק בת 15. נשמע שיש לך הרבה שאלות, פחדים, חששות ומידע חסר לגבי מיניות. כמו כן את מתארת רצון לקיים יחסי מין עם בחור שהוא מבחינתך " רק סקס"...את לא מדברת על רגשות או אינטימיות.. ואני שואלת את עצמי עד כמה אכן בדקת עם עצמך בכלל אם וכמה את בשלה בשלב זה של חייך לקיום יחסי מין ועד כמה מתאימים לך תנאים אלו... חששותיך ודאגותייך הרבות יכולות אולי להעיד על חוסר מוכנות או בשלות לקיום יחסי מין וחבל לעשות זאת בזמן ובתנאים אליהם את לא בשלה. יש לך עוד הרבה זמן להתנסות בקיום יחסי מין והרבה זמן לעשות זאת ממקום שלם, רגוע ובשל לכך. זה דבר ראשון אשר עליו הייתי מציעה לך לחשוב קודם כל עם עצמך או עם חברה טובה. אני מציעה לך לפנות ל" דלת פתוחה" שנותנים יעוץ אנונימי לנוער (תוכלי למצוא פרטים וטלפונית בגוגל), היעוץ הוא גם לגבי אמצעי מניעה וגם לגבי מידע ומוכנות לקיום יחסי מין.(ישנם סניפים לפי אזור המגורים). יש להם גם רופא נשים שתוכלי לפנות אליו לבדיקה באנונימיות ולהתייעץ איתו לגבי גלולות. כעקרון שימוש בגלולות לא מונע כניסה להריון בעתיד ושימוש בפוסטינור במקום אמצעי מניעה הוא ממש לא מומלץ. מאחלת לך הצלחה בהמשך ואשמח לסייע שוב במידת הצורך, אפרת.

מנהל פורום מין ומיניות