סקס ופוסטינור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/10/2012 | 14:13 | מאת: דנה

היי, -אני והחבר שלי התחלנו לשכב בלי קונדום (אני על גלולות). בפעם הראשונה זה ממש כאב לשנינו (עם הקונדום יותר קל כי הוא חלק)...האם יש לכם טיפים שיעזרו לנו שיהיה לנו יותר קל? (שכבנו שעה וחצי עם קונדום) -בכ-5 שנים לקחתי פוסטינור 3 פעמים. האם יכול להיות נזק? תודה

שלום לך, בראש ובראשונה אתייחס לנושא אמצעי המניעה. טוב שאת משתמשת בגלולות שכן שימוש חוזר בפוסטינור ממש לא מומלץוהוא לא במקום אמצעי מניעה... לגבי הכאב, לעיתים הפעם הראשונה עלולה לכאוב.. כי יש בה הרבה לחץ חרדה, השרירים יותר נוקשים. מציעה לנסות לעשות זאת כשיותר רגועים, עם משחק מקדים ארוך יותר קודם ואולי עם תוספת של אמצעי סיכוך(כמו ky jell). יתכן שעם ירידת הלחץ הפעמים הבאות יהיו פחות כואבות ויותר מהנות. במידה והכאב ממשיך, שווה להיבדק אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית ואולי להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך על מנת לבדוק זאת. אשמח לסייע בהמשך ושיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות