כאבים לאחר ובמהלך סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/10/2012 | 15:25 | מאת: ליאת

שאלה כללית אבל זקוקה להכוונה בגיל 18 גילו לי את נגיף הפפילומה ובעקבות זה עברתי צריבה של יבלות וקוניזציה (מקווה שצודקת בשם, הכוונה להליך בו מוסר חלק קטן מצוואר הרחם). לפני מספר שנים התחילו לי כאבים לאחר קיום יחסי מין באזור הפורשט. בבדיקות שגרתיות הרופא נשים שלי אבחן תחילה כי המדובר בפטרייה וטופלתי כל פעם מחדש במשחות / כדורים נגד פטריות שהועילו רק לזמן קצר כאשר לאחר קיום יחסי מין שוב סבלתי מכאבים כמעט כל פעם. כאשר נואשתי מהעניין החלפתי רופא והרופאה החדשה אמרה כי המדובר בפצע בפורשט שנפתח כל פעם וזה נובע מהמבנה האטומי שלי שהוא רגיש יותר. אחרי תקופה ממושכת בה סבלתי עברתי ניתוח להסרת הפצע ותפירה אנכית כדי שלא ייפתח - הדבר לא הועיל והיום שנה וחצי אחרי עדיין כואב לי כמעט כל פעם אחרי סקס... משחות מקלות על הכאב והסגירה של הפצע .. עד לפעם הבאה... אני מניחה שהכאבים האלה הם גורם אפשרי לכך שאני גם לא מגיעה לסיפוק מיני והדבר פשוט מתסכל אותי... האם יש משהו נוסף שניתן להציע כמו אולי צריבה בלייזר שיגרום לחוסר תחושה באזור או כל דבר אחר? תודה ענקית מראש!

שלום לך, שומעת את קשייך ואת כאבייך, יתכן ואולי אפילו סביר שכשיש כאב קשה להגיע לאורגזמה. עם זאת ,שאלתך רפואית והייתי מציעה שתפני אולי לרופא או רופאת נשים שהוא גם סקסולוג(ניתן למצוא כאלו באתר של איט"ם-איגוד המטפלים המיניים המוסמכים בארץ) לבדיקה ויעוץ. מאחלת לך בריאות שלמה, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות