הרגשה על הפנים אחרי צריכת המין בתשלום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/11/2016 | 17:26 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 28 ואתמול הייתי אצל נתמכת מין ושכבתי איתה לראשונה בחיי תמורת תשלום, כי סוף סוף החלטתי שאני שם סוף לבתולין שלי ואחרי שכל הפעמים הקודמות עצרתי את עצמי מלעשות כך. הייתי בתול עד אתמול. את ההחלטה לעשות כך המליצו לי הרבה אנשים מהאינטרנט. הבחורה הייתה בת 35 וזה משהו שאני קצת מצטער עליו גם, כי הייתי מעדיף מישהי צעירה יותר וקרובה אליי יותר בגיל.מאז יחסי המין האלה, אני ממש לא מרגיש טוב נפשית. הרגשה של מין גועל כזה. צריך לציין שאני בחור עם צרכים מיוחדים וההורים שלי לא רצו שאעשה יחסי מין בכלל בחיי, ובטח לא בתשלום, ולכן הם חושבים שכרגע אני עדיין בתול ולא סיפרתי להם דבר על השינוי הזה. אני ממש מרגיש רע עם עצמי ומאז היחסים קשה לי להירדם בלילה ואני אוכל בלי תיאבון, והפנים שלי אדומות ( כאילו מתוך בושה ) הרגשה כאילו עשיתי חטא או עבירה פלילית ואני רק חושב על יחסי המין הבאים שאקיים שאני כל כך רוצה שיבואו כדי לבצע מין חוויה מתקנת. אני מפחד שהמשפחה שלי תכעס עליי אם תדע מה שעשיתי אבל מצד שני אני רוצה לשמור את זה שכבר התחלתי לקיים יחסי מין בתור סוד עד הקבר אך גם יודע שקשה לשמור עליו כי אני יכול לפלוט זאת בכל רגע שקיימתי את היחסים ( ולא משנה אם הם היו מקויימים תמורת תשלום או לא ) בדומה לפתגם " יצא יין נכנס סוד ". מה דעתכם על כל העניין ? האם אני לא צודק שאם אשתף את ההורים שלי, רק רע ייצא מזה ? תודה

16/11/2016 | 18:28 | מאת: אחת

אתה מתוק וחמוד. אז קודם כל יש לי אחות עם צרכים מיוחדים ויש כל מיני אנשים עם צרכים מיוחדים. וגם אנשים עם צרכים מיוחדים הם אנושיים ויש להם צרכים כמו חום אהבה קשר וגם מין. לא עשית שום חטא . זה בדר שאדם כמוך יקיים יחסי מין. בקשר להורים. אתה בן 28. ובוא אגלה לך סוד לא כל דבר הם צריכים לדעת. נכון שאולי אתה יותר משתף אותם או גר איתם בשל הלקויות שלך ואולי אתה נתמך בהם. אבל סקס זה טאבו אתה לא תבוא ותספר לאמא או אבא על סקס בדיוק כמו שארחים לא מספרים. גם ההורים שלך לא מספרים מה הם עושים במיטה או מתי. אני מבינה את הצורך שלך לשתף אותם בזה שאתה לא בתול כמו שאחרים משתפים אבל אתה ממש לא חייב בטח אם הם הורים לא מקבלים. לדעתי, הסיבה שלא רצו שתקיים יחסים כי הם פוחדים שתכניס חלילה מישהי להריון או שתחטוף מחלות או איידס. ללכת לנותנת שירות זה קטע חברתי כפי שאמרת אומרים לך באינטרנט ללכת אבל זה לא ממש מומלץ בדיוק בגלל ההרגשה שאתה חווה כעת. אני מקווה שאין לך טראומה מזה רק שתדע שלהבא עם הבחורבה שתצא זה יהיה אחרת לגמריי עם אהבה וחום ולא כמו עם נותנת השירות שאין לך רגש אליה והכל היה טכני. גם אנשים עם מוגבלויות יוצרים קשר זוגי עם בעלת לקות שאולי יותר תבין לליבם. אינני מבינה מדוע הוריך שוללים את הצורך הבסיסי שלך לחום ואהבה מצד בת זוג? בכל מקרה לדעתי האישית, הסר אגה מליבך אינך חייב לשתף אותם בזה. אני מקווה רק שהשתמשתם בקונדום ושהוא לא נקרע וחלילה תדבק. מציעה לך להירשם לאתר הכרויות ולחפש עם מישהי בעלת לקות כשלך. מכירה זוגות עם לקויות. נכון זה קשה למצוא מישהי אבל זה קשה ככל אחד מאיתנו למצוא אהבה. הרבה אושר

16/11/2016 | 20:23 | מאת: מישהו

זה היה התנאי שלה. למרות שרציתי בלי

שלום לך קודם כל נשמע שאתה במצוקה. הרבה בתולים בגיל יחסית מאוחר חושבים שאם יקיימו יחסי מין עם מישהי בתשלום בעייתם תיפתר.. אך לא מבינים שגם רגש מעורב כאן ובתולים הם לא רק עניין טכני או פעולה פיזית. מאד רצית כבר לא להיות בתול ואני מניחה שחשבת שזה הפתרון. עם זאת כשזה קרה גילית שיש גם רגשות ותחושות ואיסורים ועוד דברים שיכולים להופיע.. אבל השאלה היא מה עושים עכשיו? כי נשמע שאתה חווית חוויה שהיתה לך מעט טראומטית וכרגע אתה לא ישן והיא משפיעה עליך מאד לחומרה וזה מה שמטריד אותי בעיקר. לכן, אני חושבת שנכון שתשתף מישהו קרוב לך שיכול לעזור לך ולסייע לך כרגע בהתמודדות עם התחושות הקשות שלך. אולי הוריך, אולי אח או אחות או אם אתה במסגרת מסויימת מדריך או עובדת סוציאלית. מה שבטוח אל תישאר עם תחושה זו לבד כי אתה סובל ונכון שתפנה לעזרה כרגע. זה מה שהיתי מציעה לך. אני בטוחה שהאנשים הקרובים והאוהבים בסביבתך יהיו יותר מודאגים מהמצוקה שלך מאשר מהעובדה שקיימת יחסי מין עם מישהי בתשלום. מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך ומקווה שתרגיש טוב יותר בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות