הוא אומר שהוא מתוסכל כבר ואני אומרת שיחכה קצת.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/11/2016 | 18:27 | מאת: ק

שלום אני בת 31, נפגשת כ-9 פעמים עם בחור בן 40. האם בשלב זה באופן כללי , כבר היה עליי לשכב עמו? הוא אומר שהוא מתוסכל כבר, ואני מבקשת שיחכה קצת. האם זה מוגזם מידי? תודה

שלום לך קיום יחסי מין או התחלה של קיום יחסי מין הוא דבר שצריך להיות מוחלט בין שני בני הזוג הספציפיים וזאת רק אם מתאים לשניהם. במקרה שלך נשמע שאת עדיין לא מרגישה בשלה לקיום יחסי המין עם בן הזוג שלך והוא מאד רוצה ולוחץ. זכותך להרגיש מה נכון לך וזכותך לבטא זאת בקשר וgk כל בן הוג שלך לכבד את רצונך. מה עדיף? שתקיימי איתו יחסי מין בניגוד לרצונך? רק כי את רוצה לרצות אותו ושלא יהיה מתוסכל? ומה איתך? ומה עם מה שחשוב לך? ומה שאת מרגישה שנכון לך? או לא נכון לך? הסבירי לו את סיבותייך ולמה את מרגישה שנכון לך לחכות עוד קצת. ושאת מעדיפה שתקיימו יחסי מין רק כששניכם באמת מרגישים שזה מתאים. במידה ולא יהיה מספיק רגיש לכבד את רצונותייך ולהתחשב ברגשותייך.. זה הקשר שאת מעוניינת להיות בו? אין נכון לא נכון מבחינת זמן לקיום יחסי מין בקשר ומה שנכון לאחד לא נכון לאחר ומה שנכון בקשר מסויים לא נכון בקשר אחר. והדבר הכי חשוב הוא שתהיי קודם כל נאמנה לעצמך ולמה מתאים לך. אחרי הכל מיחסי מין אמורים ליהנות ולא לעשות אותם כי צריך.... מאחלת לך הקשבה מרובה לעצמך ושבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות