שיחה ארוטית בחנות להלבשה תחתונה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/10/2016 | 00:20 | מאת: ירון

היי אני בן 26 ונשוי כמה שנים, טוב זה קצת ארוך לפני כשנתיים נכנסתי לחנות של הלבשה תחתונה ורציתי לקנות לאישתי איזה בגד סקסי, ראיתי שאני לבד עם המוכרת ואמרתי לה שאני מחפש בגד בשביל חברה שלי, ובעצם מהשלב הזה הייתה לי שיחה אירוטית עם המוכרת, חשוב לציין שלא חיפשתי או רציתי שום מגע פיסי איתה. לא סיפרתי שאני נשוי ולמעשה המצאתי איזה סיפור שאני בן 20 ( אני נראה צעיר לגילי ) ושיש לי חברה ראשונה. אמרתי שאני לא מבין בחזיות וביקשתי את העזרה שלה היא התחילה להסביר לי, היא שאלה מה גודל החזה של חברה שלי ואמרתי שאני לא יודע אז נעצתי מבט בשדיים של המוכרת ושאלתי מה הגודל שלה וכך בעצם נתתי לעצמי לגיטימציה להסתכל על המחשוף שלה ולדבר על הגודל של השדיים שלה ושל חברה שלי, היא שיתפה פעולה כל הזמן והסבירה מיוזמתה על חזיות. סיפרתי שחברה שלי שמרנית בנושא מין וכל מיני דברים אינטימיים ואמיתיים שיש לי עם אשתי והיא נתנה לי כל מיני רעיונות, למשל סיפרתי שחברה שלי לא מסכימה לרדת לי ואז הרשיתי לעצמי לשאול אותה אם היא למשל יורדת לבן זוג שלה ושוב היא שיתפה פעולה וסיפרה. מצד אחד בכל מהלך השיחה אני ממש התרגשתי מינית ומצד שני וסיפרתי דברים ממש אישיים שלא הייתי מעז לספר לאף אחד ושבאמת עזרו לי. מאז בכל פעם שאני מאונן לבדי אני מפנטז וחוזר בדימיון על כל מה שהיה שם עד שאני גומר אבל הבעיה היא שכל כמה חודשים אני הולך לחנות אחרת, בודק אם אנחנו לבד והאם יש סיכוי שתהיה שיחה ארוטית ואם כן אני שוב חוזר על הסיפור שהמצאתי. האם מה שאני עושה נחשב כסטייה ? פעם אחת שאלתי מוכרת מה גודל השדיים שלה והיא ענתה בתקיפות שזה לא עינייני אז נסוגתי לעומת זאת פעם אחרת המוכרת מיוזמתה אמרה לי להסתכל על השדיים שלה וסיפרה לי מה הגודל שלה אז אני שואל את עצמי האם זה באמת נורא מה שאני עושה. זה מאוד מאוד מרגש אותי , איך אני יכול להפסיק ?

שלום לך אתה מתאר סיטואציה שמאד הדליקה אותך והפכה אצלך לפנטזיה חוזרת. הפלירטוט או השיחה הארוטית שאתה מדבר עליה כנראה הפכה למשהו שמאד הסעיר אותך ועורר אותך ואתה מנסה לחזור עליו בדמיון ובמציאות בדיוק כמו שאנו יכולים לעשות עפ פנטזיה שמאד מדליקה ומעוררת אותנו. בלחשוב ולפנטז על סיטואציות שונות או על נשים אחרות אין כל פסול ואין כל סיבה לחשוב שאתה עושה משהו שלא בסדר או צריך להרגיש אשם לגביו, זהיכול לקרות לכולם וזה מאד טבעי. מה שאתה עושה לא נחשב לסטייה ואתה לא פוגע באף אחת או עושה משהו בניגוד להסכמה של מישהי כאן. אתה פשוט מנסה לנהל שיחה קצת יותר אינטימית בחנות להלבשה תחתונה ומנסה לשחזר את הסיטואציה שכל כך הדליקה אותך. מה שכן, מסבותיך אתה כנראה מרגיש מאד אשם על עצם הפנטזיה או על רצונך לנהל שיחה כזאת. ושוב, כל עוד אתה לא פוגע כאן באף אחד, אין שום דבר נורא בלפנטז או להרגיש טוב עם דברים שמדליקים אותך. מקווה שקצת הרגעתי בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות