שאלה שמסקרנת אותי .....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/09/2016 | 23:20 | מאת: xx

היי, אני גם יודעת למה אני מפוחדת כי יש דיסוננס בין מידת התקשורת לקצב הקשר ומידת המגע. זה נראה לך תקין שאחרי 15 דקות בדייט מישהו יצמיד את הראש אליי וינסה לנשק? לחברות שזה זה לא ככה ואין לחץ זה יותר נעים ויש סבלנות. אני יודעת שתגידי שאני עושה הכללות אבל ככה גברים מתייחסים אליי ושזה ככה כל דייט את מבינה שמשהו לא בסדר אצלך ומצד שני לא יכולה להשתנות כי זה כמו אונס לנשק מישהו בחרה שלא מכירים ולא רוצים. סיטואציות כאלו גרמו לי להגברת החרדה והפחד כמו שכתבת וגם לבושה כאילו אני לא בסדר ואז אני עוד יותר מפחדת מדייטים.

שלום לך מנסיוני, חרדה ממיניות וממגע דורשת טיפול שכולל שיחת ובדיקה על מה היא יושבת, ממה נובעת וקבלת כילים להתגבר עליה אט אטת בעיני נכון לך להיכנס לתהליך שכזה במידה וחשוב לך לטפל בקשייך לעומק מאחלת לך שנה טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

30/10/2016 | 19:41 | מאת: XX

מנהל פורום מין ומיניות