תשובה לאפרת הכל נתקע בדייט ראשון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/09/2016 | 22:55 | מאת: xx

את צודקת בהחלט ואני אכן גם מודעת למצבי אבל אני לא מבינה למה אני ככה? למה אני פוחדת.. זה משהו בלתי רצוני או נשלט סוג של חשדנות כאילו יפגעו בי. מן סוג של מגע ללא אהבה. בכל מקרה אני זו שצריכה להיות בטוחה של פוגעים בי או מנצלים אותי שאני ארצה את הצד השני מה שנקרא לסמוך.. אבל זה לוקח זמן. כל הבחורים שיצאתי איתם בקושי ניהלו שיחה וישר מגע ומשהו בי לא נותן כאילו זה גע בלי רגש. מעבר לזה שאני חשה גועל וקראתי שפחד יוצר תחושה של בחילה גועל חוסר חשק מיני.. וזה מחמיר עם השנים הייתה לי תקופה שרק מישהו התקרב להתחיל איתי נהייתה לי בחילה. אני חושבת שזה אירועי העבר וגם חוסר אהבה מהבית. הייתכן? תודה

שלום לך לצערי ללא הכרות מעמיקה איתך, עם עברך או עם היסטוריית החיים שלך, אין לי יכולת לענות לך כל תשובה. כל תשובה ללא הכרות מעמיקה תהיה רק הנחה שאין לי כל יכולת לבסס. כדי לבדוק את כל הקשיים האלו ,שאלה ודיון בפורום כאן לצערי ממש לא מספיק. את צריכה להיות בתהליך טיפולי שיסייע לך לבדוק זאת לעומק. ושוב, אשמח לסייע אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות