סקס ללא אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/08/2016 | 18:56 | מאת: נוי

יש לי חבר ואנחנו רוצים לשכב , בשבילי זאת הפעם הראשונה , והוא רוצה שנעשה את זה בלי קונדום (בטענה שזה לא נוח ) עכשיו השאלה שלי היא האם יש בזה סיכון ? (מעבר לסיכון להריון) , האם אפשר להידבק במחלות ? אני קצת חוששת מהבחינה הזאת ?

שלום לך אם אפשר לשאול, בת כמה את? להחלטה לקיים יחסי מין בפעם הראשונה נכון להתייחס בכובד ראש ולהתכונן אליה. שווה שתעשי זאת ממקום בו את חשה שלמה עם ההחלטה ואת עושה זאת כי את מרגישה שזה נכון לך ולא מתוך לחץ חברתי או לחץ של החבר. מומלץ ביקור אצל רופא נשים להתאמת אמצעי מניעה מתאים כדי למנוע כניסה להריון. במידה וחברך גם לו זו הפעם הראשונה, אין סיכון להידבק במחלות מין אך יש סיכון של כניסה להריון ולכן חשוב ביותר להשצמש באמצעי מניעה. במידה ולחברך זו לא הפעם הראשונה שווה שהוא יבדק ויוודא שהוא נקי ממחלות ושאת כאמור תלכי לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה מתאים. במידה והא נמצא נקי ממחלות מין ולך יש אמצעי מניעה כמו גלולות למשל, ניתן יהיה לקיים יחסי מין ללא קונדום ללא חשש ממחלות או הריון לא רצוי. מאחלת המון בהצלחה ומיניות מהנה ובריאה, בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות