בעיה זוגית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/07/2016 | 10:50 | מאת: דנה3445

הי אפרת, אני ובעלי נשואים כמעט 10 שנים(דתיים) ויש לנו מס ילדים. הזוגיות שלנו טובה יחסית: שנינו באותו ראש מבחינה כספית, תעסוקתית, מבחינת חינוך הילדים ויש בינינו שיתוף פעולה מעולה בכל מה שקשור לתחזוקת הבית וגידול הילדים. אך מהבחינה הזוגית והמינית יש הרבה קשיים. מאז ומתמיד אין בינינו יחסי מין טובים, ולא רומנטיקה או קשר רגשי עמוק. אני חשה אותנו כמו שותפים לעסק ולא מעבר. ידוע לי שבעלי צופה בפורנו מידי פעם, ואני מצידי חשה רתיעה עזה ממנו. שאיני מצליחה להתגבר עלייה, ואני מאוד מתוסכלת. היינו בעבר בטיפול מיני , שרק הציף את כל הבעיות והגביר את סלידתי מבעלי יותר. בעלי מצידו מרגיש לא אהוב על ידי, ואומר (בצדק) שנמאס לו להידחות. מצד אחד, אני רוצה אבל לא מסוגלת לקיים איתו יחסים.אני פוחדת שלא תהיה לי ברירה אלא להשלים עם המצב כמו שהוא. ומצד שני, מאוד חסרה לי מיניות ורומנטיקה בחיים.מה עושים?

שלום לך אחרי 10 1נים וכמה ילדים משותפים, השיגרה השוחקת אכן יכולה בהחלט לגרום לתחושה של " שותפות לעסק" כי זוגיות, כיף ורומנטיקה זה משהו שיש להשקיע בו וכפי הנראה עם כל עומס המטלות אתם בטח מאד עייפים ולא פנויים לכך. כמו כן, לא ברורה לי רמת התקשורת ביניכם והאינטימיות והקרבה גם מעבר ליחסי מין. נשמע שנכון שתגיעו לטיפול מיני זוגי שיעבוד במקביל הן על הזוגיות שלכם, התקשורת והאינטימיות והן על המיניות.. לא ברור מה קורה שם עד הסוף, האם עניין של חוסר משיכה לבעלך? חוסר חשק? האם זה משהו חדש? או משהו שהיה גם בעבר? יש המון דברים לבדוק ולעבוד עליהם. ואם זה חשוב לכם רצוי לעשות זאת בהקדם כי אני שומעת המון תסכול וקושי מדברייך. אשמח לסייע ומוזמנים לפנות אלי למייל במידה הצורך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות