מכור לכיוון וצד מיני מיוחד מה עושים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/04/2016 | 00:10 | מאת: שמוליק כהן

שלום אני מכור בצורה אובססיבית לנשים גבוהות או חזקות אני אוהב שהם אומרות לי מה לעשות ומראות לי כמה אני קטן לידם אוהב להרגיש מושפל ואת השליטה שלהם.. אני הולך לשרותי מלכות בתשלום.. מחפש עזרה להיגמל לא יכול אני אוהב להיות נשלט על ידי אישה גבוהה או חזקה מי מה זה נובע למה אני כזה ..מה אני סוטה? פנטזיונר מה דעתך?

שלום לך לכל אחד יש את ההעדפות המיניות שלו ואת הדברים שמדליקים אותו.כל אחד נדלק מדברים שונים ואחרים וכל עוד דברים נעשים בהסכמה הדדית של שני בני הזוג וללא כל עבירה על החוק, אין בכך כל בעיה. אתה נדלק מנשים גבוהות וחזקות וזה מה שעושה לך את זה. מניחה שהקושי שלך הוא הקושי לקבל את עצמך ואת ההעדפה שלך ולחיות איתה בשלום. לדבריך את רוצה להיגמל. ממה אתה רוצה להיגמל?. מה מפריע לך בזה? מה גורם לך להרגיש שאולי משהו כאן לא בסדר? ואולי הקושי האמיתי שלך הוא באמת שאתה שופט את עצמך לחומרה. פנטזיות הן דבר שמעשיר את חיי הסקס ואין בכך כל רע , כמו גם בהעדפה המינית שלך שהיא שלך . אין אני יכולה לדעת מה הסיבות העמוקות להעדפתך זו, כי איני מכירה אותך ואין לי מספיק מידע. אבל אם אתה מרגיש שקשה לך להבין ולקבל את עצמך ולא טוב לך עם זה, יתכן שמספר שיחות של יעוץ מיני אולי יעזרו לך להבין על עצמך כמה דברים ולהרגיש קצת יותר טוב עם עצמך. מוזמן לפנות במידה ויהיו לך עוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות