שפתיים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/04/2016 | 08:59 | מאת: קרן

היי יש לי שפתיים פנימיות בולטות ויש להן גוון סגלגל-שחור, ממה זה נובע האם יש פתרון לזה?

שלום לך אצל כל הגברים והנשים יש הבדל בין צבע האברים האינטימיים לבין שאר הגוף. ככל שהעור שלנו כהה יותר, כך גם צבע האיברים האינטימיים יהיה כהה יותר. למשל אם יש מישהי שצבע עורה שחום יחסית, גם צבע השפתיים הקטנות יהיה כהה יחסית. זה טבעי ונורמלי. אין כאן כל סיבה לדאגה ומי אמר שצבע סגלגל הוא פחות יפה מצבע אחר? כמו שצבע עור מסויים לא יפה יותר או פחות מצבע עור אחר... פשוט זה מה שזה. מה שהייתי מציעה לך הוא פשוט ללמוד לקבל את עצמך ואת הצבע שלך והגוונים עימם נולדת וללמוד להרגיש שלמה יותר עם גופך ועם מה שיש לך. ברגע שתרגישי טוב עם עצמך ותהיי פחות מודעת למה אולי נחשב ונראה יפה או מה פחות..בעיני אחרים.. גם תהני יותר! מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות