זוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/03/2016 | 12:17 | מאת: רחלי

היי אפרת. אנחנו נשואים כ10 שנים. בעלי תמיד היה אומר שאינו מסופק מבחינה מינית... לאחרונה זה עלה שלב והתחלנו לדבר על גירושים . חשוב לציין שיש לנו זוגיות מעולה... מעבר לעניין הזה הכל תקין. חברים משותפים, יציאות, שיחות, צחוקים וכל מה שיש בין בני זוג שהם גם חברים... חשוב לציין שיש ילדה בת שלוש (זה לא הגורם המפריע סתם מציינת) לפני שכנתיים היינו אצל סקסולוג מס מפגשים הרגשנו שזה טחינת מים ולכן הפסקנו... ה ניתם לעשות אולי כדי שאני יותר ייזרום?? ייפתח??? מיואשתתת אשמח לתגובה בעלי במצב של שהר כלי...כבר לא מאמין שזה יכול להשתנות :-(

שלום לך אם אני מבינה ממך נכון יש לכם יחסים זוגיים מעולים בעיניך, אך יש חוסר סיפוק בנושא המיני. האם הנושא המיני בלבד הוא העילה למחשבה על גירושין? לא ברור לי עד הסוף מה הקושי המיני? ומה מתסכל את בעלך מבחינה מינית, אך מה שכן ברור לי זה שחשוב שתדברו על הדברים ותבינו מה הקושי כדי לנסות לפתור אותם. לא ברור לי מה קרה בדיוק בטיפול הסקסולוגי שעברתם , ואולי שיטת הטיפול או הסקסולוג הספציפי פחות התחברתם אליו, אך כן ברור לי שאם אתם לא מצליחים לפתור את זה לבד נכון שתעזרו באיש מקצוע ובטיפול זוגי מיני שיעלה את הקשיים והתסכולים על פני השטח וינסה לפתור אותם. להתגרש תמיד אפשר, אך תמיד מומלץ לנסות ולשפר את הדברים לפני שתקבלו החלטות הרות גורל. אשמח לסייע במידה ויהיו עוד שאלות מייל:[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

28/05/2016 | 17:04 | מאת: אריאל טמיר

טנטרה טאו וכו' חוקרות את המין והמיניות הרבה שנים שווה לנסות כיוון אחר בהצלחה

מנהל פורום מין ומיניות