שורף אחרי יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/03/2016 | 21:20 | מאת: קארין

היי,באופן קבוע אחרי שנגמר האקט המיני שורף לי ממש וזה למרות שחבר שלי משתדל במשחק המקדים, אני לא חושבת שזה מבעיה של פטריה כי זה מאז ומתמיד היה ככה וגם לפני שבועות שהיה לי לקחתי כדורים והרופאה אמרה שגם אין לי הרבה. מה אפשר לעשות ? זה ממש מוריד את החשק. בתודה מראש

שלום לך איני יכולה לדעת במה מדובר. יתכן ומדובר בעובדה שאין מספיק סיכוך ואז שורף לך מעצם החיכוך, אז מומל להשתמש בגל על בסיס מים. אם זו בעיניך לא הבעיה מומלץ ללכת להיבדת אצל גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית כדי לראות אם מדובר במשהו אחר מעבר לפטריה. יכולה למצוא כזו באתר של איט"ם- איגוד המטפלים המיניים בארץ. www.itam.org.il מוזמנת במידה ויהיו עוד שאלות מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות