נפיחות בכוס לאחר חדירה ממושכת ואינטנסיבית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/02/2016 | 16:43 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור, אתמול היה לי סקס נפלא עם בן הזוג שלי. לאחר מס' דקות מהחדירה הממושכת שמתי לב לנפיחות באזור הכוס. החלטנו אני ובן זוגי שהוא יחדור אליי שוב באופן ממושך, ושמתי לב כמה דקות לאחר החדירה שהנפיחות ירדה. כלומר, נגזר עליי שיחדרו אליי באופן ממושך מס' זוגי של פעמים כדי להימנע מנפיחות בכוס? תודה

03/02/2016 | 23:10 | מאת: יעל

כנראה שכן רק מספר דוגי יעביר לך את הנפיחות

שלום לך נפיחות באיבר המין לאחר חדירה יכולה לקרות אם היה יובש(הנרתיק לא היה מסוכך מספיק ואז מומלץ להשתמש או בגל על בסיס מים או בשמן שקדים מתוקים),או אם החדירה היתה אינטנסיבית מאד או ממושכת. אין כל קשר למספר זוגי או איזוגי......מיותר לציין. מה שכן מומלץ סיכוך ואולי שווה שתהיה רגישות לכמה ואיך נכון לך שיהיו יחסי המין תוך שיתוף בן הזוג במידה ואת חווה תחושות לא נעימות תוך כדי חדירה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות