דילדו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/01/2016 | 08:23 | מאת: ניר

שלום אישתי ביקשה דילדו לגוון ביחד ורכשתי דילדו . הוא בגודל של כ 20 ס"מ ודי עבה. האיבר שלי 14 ס"מ ורגיל בעובי. לאחר ששכבנו ושילבנו את הדילדו היא אמרה שנהנתה מאוד ושהוא גדול ועבה והאיזור שלה רגיש כרגע וכואב. שאלתי אם זה לא גדול לה מידי ואני לא רוצה שיכאב ואולי אקנה אחד אחר אך היא אמרה שהכל בסדר . שיתפתי אותה בחשש שהיא לא תרגיש אותי אך היא אמרה שהיא נהנת יותר איתי ואין כמו הדבר האמיתי. השאלה שלי האם יכול להיות שהיא אמרה זאת כדי לא לפגוע בי ועדיין נהנת מאוד מהגודל של הדילדו יותר מאשר איתי? האם יכול להיות מצב בו לאורך זמן היא תרגיש אותי פחות?

שלום לך קודם כל כל הכבוד על היכולת שלך ושל אישתך לדבר על דברים שמדליקים ומענגים אתכם, לחשוב יחד על אפשרויות ולהתנסות באופציות כאלו במיטה. צעצועי מין, בעיקר דילדואים או ויברטורים, יכולים הרבה פעמים לאיים על גברים, כפי שקורה לך. מתוך חשש שהגודל שונה(יותר גדול), או שתהנה מזה יותר ממה שהיא נהנית איתך.. תופעה זו מוכרת וידועה.. עם זאת, חשוב לי לציין שהחוייה המינית של אשתך איתך מורכבת לא רק ממה שקורה עם איבר המין שלך ומהחדירהויחסי המין איתך (שגם זה לדבריה עדיף עליה על כל דבר) אלא מדובר כאן גם בחויה רגשית, אינטמית, חום גוף, אהבה ועוד מגע מעבר לחדירה ולאיבר המין.. החיבור כאן הוא אנושי, חיבור במגע, ברגש ובגוף.. מה שאין ולעולם לא יהיה עם דילדו... שעשוי מחומר מלאכותי ותפקודו במין שלכם הוא טכני בלבד... תבלין ליחסי המין שלכם ולשעולם לא יוכל להחליף אותך, כי אתה בן אדם ואני בטוחה שאתה " המנה העיקרית" כאן עבור אשתך..מהרבה הרבה בחינות נוספות. בנוסף לכך ,לדבריה השימוש בו גם כואב לה.. אז גם פיזית מעבר לאינטימיות הרגשית היא אומרת שהיא נהנית יותר איתך. גם פיזיולוגית, הנרתיק מתרחב ומתכווץ ויכול להכיל כל גודל, הוא לא סטטי ופתאום מרגיש פחות. וההנאה המינית של האישה ומניחה שגם של אשתך מורכבת מאינטימיות, רגש, מגע וחיבור שהוא מעבר לחדירה עצמה. אז להערכתי אם היא תתחבר פחות או תרגיש משהו פחות זה אל הדילדו.. ובטח לא אליך.. מקווה שעזרתי והרגעתי קצת. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות