עזרה בת 23

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/01/2016 | 23:14 | מאת: רומי

היי אפרת, אשמח לעזרה. סליחה על האורך.. אני שטוחת חזה לגמרי לא צריכה שום חזייה ולא גוזיה וגם לא ממלאת מידה A/ זה גרם לי לסבל רב כי זה מה שמסמל את ההתבגרות ומעבר מילדה לנערה ובהמשך לאישה. מי כמוך יודעת.. הסבל ניכר בגיל ההתבגרות החל מגיל 11. הרגשתי שונה מבנות הכיתה בחדר ההתעמלות שכולן מתלבשות וגם בצבא.. שלא לדבר על ללכת לים תמיד יש הערות בקרב בחורים. הוריד לי את כל הביטחון העצמי.. הרגשתי שאני לא בחורה,, נשית, מינית.. כל הזמן היו אומרים לי שאני שטוחית בייחוד בחורים ואפילו מוכרים בחנויות.. גם בלשכת הגיוס הרופא אמרה איזה שטוחית.. היום זה פחות פוגע אבל זה מבאס אותי מבחינת בגדים וחזיות בחיים לא אוכל לקנות חזייה יפה וסקסית ובכלל כל הנושא של הלבשה תחתונה.. התנזרתי מבנים כי אני יודעת שזה מה שחשוב להם בגיל ההתבגרות.. ופיספסתי שלבים והתנסויות.. כעת כל הזמן לובשת חזייה מרופדת רק בכדי שאנשים יעזבו אותי לנפשי ושפחות יסתכלו לשם.. יש הערות שהחזה קטן וזה גם לא נעים אבל הם לא מבינים שאין כלום ואני מסתפקת במועט שלכאורה אם מישהו יתחיל איתי ה מישהו שלא מחפש גדולים.. הבעיה שאין כלום. בעבר שקלתי לבצע ניתוח כי יש לי גוף ממש יפה וסימטרי לדוגמנות.. וזה מה שהורס את הכל . כשאני עם מרופדת אני עדיין אומרת שאם היה לי עוד קצת היה לי גוף ממש מושלם 90-60-90 הגוף שלי מאוד מוך בחורים וגברים ברחוב ובכל מקום ומצד שני אני כל כך מפחדת מהביקורת עליו לצד השלילי. אני לא מצפה לחזה גדול אבל שיהיה לי משהו.. יש בי פחד לבצע ניתוח וכיום החלתי שאני לא רוצה בכלל . זה לא יפה כשעירומים אז אני נשארת עם המרופדת.. הבעיה זה דייטים..לרוב הם אוהבים קטנים אבל אין לי כלום אני אני נמנעת ממגע כי מפחדת שירגישו בגוש ובעיקר מביקורת אם ידעו את האמת זה כאילו שעבדתי עליהם. כבר קרה לי שהיה מישהו שהתחיל איתי והסתכל לשם וברח כי כמו שאמרתי זה נראה קטן ואולי אוהב גדולים.. עברתי את השלב הזה שיש לי חזה קטן ונוח לי ויש לי ביטחון עם מרופדת אבל רק כשאני לבושה.. איך אפשר להרגיש בנוח כשאני עירומה אני בכלל לחוצה כמו שכתבתי לך שמישהו יגע לי באזור וירגיש מרופדת... אני רואה פורנו ואכן יש שם שטוחות חזה והן מאוד משוחררות ומן הסתם הבנתי שהחזה לא משמש פונקציה תפקודית בסקס הם אפילו לא נוגעים להן.. אז למה חזה נחשב כאיבר כל כך חשוב לגברים ברמה שיכולים לפסול מישהי על זה? איך אפשר לצאת עם בחור ולספר לו על זה או שלא לספר? מאוד קשה לי להוריד חולצה אני פשוט מתוסכלת ממה שיש שם ואיך שזה נראה אני יודעת שיש שטוחות ולפעמים זה גם נראה יפה אבל את שלי אני לא אוהבת ואפילו שונאת זה גורם לי לחרדות.. אשמח לעיצה והאם לדעתך אוכל לצאת מהתסביך הזה של דימוי גוף נמוך? זה גובל בשינאה. אם החברה הייתה מקבלת אותי איך שאני אני מאמינה שהיה לי יותר קל.

שלום לך כמו שכתבת אכן יש לך קושי עם דימוי הגוף שלך. זה משהו שאת כנראה " סוחבת" כבר הרבה זמן ונשמע נכון שתלכי לתהליך טיפולי כדי לפתתור את זה. מוזמנת במידה ויש לך עוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות