בתוליות מאוחרת וחוסר ניסיון זוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/11/2015 | 20:47 | מאת: בת 35

הי, בת 35 מאז ומתמיד הלחיץ אותי הקרבה המינית המגע החדירה ריח הגוף.ונמנעתי גם התביישתי בבתוליי או להגיד שאני..כל זה התחיל מגיל 16 וכמובן שהבעיה רק החריפה :) מצד שני אין לי את הצורך להגיע למגע מיני ולכן אין לי בן זוג או לא מחפשת או כשיש ישר בורחת כי זה מרתיע אותי הידיעה שבקרוב נצטרך... מה מרתיע אותי? קודם כל קשה לי עם מערומיי מבחינה להרגיש בנוח סקסית נראה לי גם מביך .. שנית חוסר ניסיון הבושה בזה או יותר נכון מי ירצה אותי? מה עליי לעשות במיטה ושצריך לגעת בבן זוג ובאיבר מינו שלישית אולי קצת גועל על כל מה שאני קוראת בפורומים כמו מין אורלי קשה לי עם היצר החייתי ולהיות משוחררת.. גם אין לי חשק כלומר אני רגועה מטבעי ולא מחפשת מין כשיש לי דייט אני יוצאת ולא חושבת על מין לכן לא בררנית במראה שלהם ואז הוא מתחיל להתקרב אליי זה מגעיל אותי ואני לא נמשכת וישר חושבת על מין וממש נגעלת כאילו אומרת לעצמי שאין סיכוי איתו בחיים.. זה קורה לי עם כולם. אף פעם לא התחיל איתי איזה דוגמן או מישהו שהלהיב אותי במראה שלו.. זה לא שיש מישהו שאני רוצה ונמנעת וגם אם היה מישהו שחתיך בעיני / מושך היה קשה לי ההתקרבות המהירה שלהם שוב בגלל המעצורים שכתבתי. הבעיה שאני גם לא סקרנית לחקור את גופם וכו'... בלי קרבה גופנית אין קשר ולכן מעולם לא ניסיתי להיות בקשר זוגי עם מישהו.. שזה קצת טיפשי, היום אני מבינה.. אבל מה לעשות שאיתי תמיד היה מגע, תמיד הערות על המראה שלי ברחוב הרגשתי שאני אובייקט וזה גם מבלבל אותי האם הם באמת רוצים להכיר אותי? אבל יותר חשוב מה אני רוצה? ובד"כ אני לא רוצה ולא זורמת עם נשיקות ליטופים.. אני מדברת איתך על המפגש הראשון שני.. ממה לדעתך זה נובע? האם זה נקרא חוסר חשק? האם אני א- מינית? נוח לי באזור האפלטוניות.. ומבחינה תקשורתית וחברתית אני מצויינת. הם רוצים להיפגש עוד אבל זה נעצר תמיד מצדי כמובן שהיום זה נעצר מצידם!!!! היום אני רוצה קשר כי מתישהו ארצה ילדים ולא להישאר לבד אבל נראה לי שאהיה גרועה במיטה או לא ארצה סקס דבר שיגרום בעיות. כמו כן אשמח אם תעני לי מה אומרים בדייט ראשון לבחור ששאול על מערכות יחסים קודמות? הרי לא היה לי כלום אני יודעת שיש אנשים שניסו קשר זוגי ללא מין או סקס יבש או משהו..או שהיו להם בעיות במיטה אני אפילו לא ניסיתי כי ישר חושבת על מין וזה עוד מגיל ההתבגרות קשה לי להסביר מה מלחיץ אותי אולי האקט אולי ההתגפפות לא מרגישה שרוצה שיחדרו לי למקומות אינטימיים שימרחו עליי. כיום בגילי המופלג זה יותר בעייתי כי יחסי המין הם תיכף בהתחלה ממש אחרי 2 פגישות לא?? האמת שגם אז הרגשתי ככה.. תודה לך

שלום לך כפי שאני מבינה מדברייך, יש לך רתיעה ממגע, ממיניות ומגברים. לא ברור לך מה מרתיע, מה בדיוק קורה עם המיניות שלך, האם את מינית? אולי א- מינית? ומה בכלל עוצר אותך? את מבינה אם כך שהקשיים וההתמודדויות שלך הם מאד עמוקים וחייבים לבדוק אותם ולטפל בהם.. ופלסטר שיטחי כמו: מה אומרים בדייט בפגישה ראשונה או שניה, זה לא מה שיפתור את הקשיים שלך או יגרום לך להבין מה בדיוק קורה לך. מה שהייתי מציעה לך הוא להגיע לטיפול מיני שיסייע לך לבדוק את כל השאלות האלו, להבין את עצמך ומניותך ומה בדיוק קורה לך. אשמח לסייע במידה ויהיו עוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

13/12/2015 | 11:06 | מאת: Yaron

אולי את לסבית חשבת על זה?

מנהל פורום מין ומיניות