אוננות של ילד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/11/2015 | 14:22 | מאת: אפי

ילד בן שש שנשכב כל לילה כשהוא הולך לישון על המיטה ומתככך באיבר מינו זה מלחיץ כהורים לציין שהוא עושה זאת גם בשעות אחרות ביום כשהוא משתעמם היש מקום לדאגה?? ואולי לומר לו משהו אז מה?

שלום לכם, התנהגותו של ילדכם נשמעת טבעית ונורמטיבית לגילו. פעמים ילדים בגיל זה נוהגים לגעת באיבר מינם לפני השינה, או בזמן מתח או התרגשות כפעולה מרגיעה. גם שעמום יכולה להיות סיבה. הדבר היחיד שנכון שתעשו הוא להתייחס לכך בטבעיות ובמידה וזה קורה בסלון או שלא בחדרו , רק לאמר בעדינות שזה דבר שנעשה בפרטיות בחדרו או במיטתו ולא ליד אנשים אחרים. אני לא רואה כל סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected]

מנהל פורום מין ומיניות