משיכה מינית/ פיזית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/10/2015 | 19:01 | מאת: חנה

הי, קראתי :"ככלל, גברים מסוגלים לחיות רק עם מישהי שמצאה חן בעיניהם מהרגע הראשון. בכך, הם מאוד שונים מנשים. הנשים מסוגלות להתגבר על חוסר משיכה ראשוני, אולם לעולם לא על דחייה ראשונית, ואם לא מתרחש שינוי במהלך השבועות או החודשים הראשונים להיכרות, הוא לא יתרחש גם בהמשך. נכון, נשים מסוגלות ללמוד לאהוב עם הזמן כאשר הן מכירות את האחר יותר לעומק, אך הן מסוגלות גם לבלבל בין תשוקה פיזית לאהבה, בעיקר אם הקשר המיני מספק אותן. " אני נתקעת כל הזמן בשלבים הראשונים של הדייטים אני לא נמשכת אליהם אבל כנראה שהם כן אליי ויוצרים קרבה מהירה וקשה לי מאוד מאוד לשתף פעולה זה אפילו מגעיל או מרתיע אותי...לפעמים אני רואה בהתנהגותם כבוטה או חוצפה כי אנחנו טרם מכירים ושוב אם אינני מכירה את האדם ולא נמשכת זו בעיה.. אני חותכת.. מה ניתן לעשות?.. כדי להגיע לנקודה שאפשר להכיר באישיות ומצד שני לא לאכזב אותם כבר יצא לי שזרקו אותי או שאולי בעצם מדובר בבחורים שאינם רציניים?

חנה שלום לך את מדברת בעצם על שני דברים - את מדברת על משיכה פיזית ואת מדברת על אהבה או על רגש. את מנסה גם ליצור איזו אבחנה בין נשים לגברים שבעיני רק מבלבלת אותך יותר. אני הייתי מתחילה ממך ומנסה לזהות קצת מה קורה אצלך. אם את מדברת על משיכה פיזית..שיכולה בהרבה מקרים להיות משיכה בפני עצמה ללא קשר לרגש או התאהבות. שם הייתי מציעה לך לבדוק עם עצמך מה זאת משיכה פיזית עבורך? איך את יודעת אם את נמשכת למישהו יותר או פחות? מה את חשה בגוף? איזה תגובות אדם מסויים מעורר אצלך? לא לכל אחד נמשכים ולא לכל אחד נמשכים באותה מידה. אז זה משהו שהייתי מציעה לך לנסות ולבדוק ולזהות ולהכיר קודם כל בעצמך. את מדברת גם על רגש ואהבה שיכולים לבוא עם משיכה גופנית , אך יכולים גם לקרות כשאין משיכה גופנית. נתקלתי גם בזוגות מאד אוהבים אך שאין ביניהם משיכה... שזה גם משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך, מה קורה עם הרגש שלך. עד כמה את מאפשרת לעצמך להרגיש? להתאהב? ועד כמה בעיניך אצלך זה קשור או לא קשור למשיכה? את מדברת על קושי שלך בדייטים, כנראה את יוצאת עם בנים שאת לא כל כך נמשכת אליהם.. אך האם לא יכול להיות שלכשיגיע מישהו שכן את נמשכת אליו הדברים יהיו שונים? ואולי הפחד שלך הוא בעצם מקשר או יצירת אינטימיות וזה הדבר שאת צריכה לבדוק עם עצמך?ומה קורה לך עם כל נושא הדייטים? מה מפחיד או מרתיע אותך שם? אולי זה האישיו המרכזי כאן..? בכל מקרה שאלתך מחייבת הרבה בדיקה עצמית ואינה פשוטה לתשובה חד משמעית וקצרה ללא הכרות קודמת שלי איתך, כאן בפורום. אם את רוצה לבדוק זאת, מציעה לך להגיע למספר שיחות יעוץ ואשמח לסייע לך בבדיקה. המייל שלי: [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות