פחד להיות גיי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/09/2015 | 01:44 | מאת: חיים דוד

שלום לך דר אפרת ש לי בעיה בזמן אחרון יש לי פחד מטורף להיות הומו לא יודע למה . חשוב להדגיש שאני נמשך לנשים ויש לי חברה ואני מקיים איתי כמעט כל יום יחס מין בגלל אותו פחד זה פחד שתקוף אותי 10 דקות ועוזב וגם יש לocd טורדניות. לפני כמה היה לי פחד לא לשתוף ידיים פעמיים והיתה שותף פעמיים בקיצור צריך עזרה דחוף

שלום לך כשיש הפרעה טורדנית כפייתית, כמו שאתה מתאר שיש לך היא יכולה להתבטא בכל מיני סימםטומים כמו: פחד לא לשטוף ידיים, פחד להיות הומו והרבה פחדים וחרדות שאין להם בהכרח בסיס מציאותי. כיון שזה מפריע לך ומשפיע על תפקודך היום יומי, אני מציעה לך לפנות לאבחון אצל פסיכיאטר ולקבל אולי טיפול תרופתי או פסיכולוגי או מומלץ גם וגם להפרעה זו. מניחה שכשתקבל טיפול מצבך ישתפר ורמת החרדה תרד. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

29/09/2015 | 06:13 | מאת: חיים דוד

הלכתי לטיפול והכול ופחד להיות גיי אז עבר לי ואחרי כמה שבועות הפחד חזר מה זה אומר.ב יש לי גם עכשיו פחד להיות סוטה מין או פדופיל. וocd יכול לעבור לבד כי קראתי מאמר על אדם באינטרנט שocd שלו עבר. תודה דר אפרת.

מנהל פורום מין ומיניות