חתך באיבר המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/09/2015 | 01:41 | מאת: שירה

שלום אני שוכבת עם חבר שלי ולוקחת קבוע גלולות יאז. לאחרונה שכבנו קצת ארוך יותר מהזמן וכנראה כבר הייתי יבשה. האיבר מין שלי נראה בצדדים בתוכו כאילו יש כמה חתכים ומאוד כואב לי. איזה משחה אפשר לקחת. בנוסף קראתי על פטריה וכתוב שכאב גם יכול להיות ויש לי הפרשות יבשות לבנות כאלו. האם יש לי בכלל פטריה יש לציין שאני נקייה ובדקתי מחלות מין בעבר וגם הבן זוג וההפרשות האלו היו יחסית הרבה זמן אצלי תמיד היו מלוות עם חומר שקוף וכשהיתי שוכבת עם הסכום זוג היה לו מעט לבן על ה איבר מין שלו

שלום לך לדעתי עדיף שלפני שתשימי משחה כלשהיא, רצוי שתיבדקי אצל רופא נשים כדי לדעת מה כאן הבעיה, וזה מה שאני מציעה לך לעזות בראש ובראשונה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות