מין אנלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/09/2015 | 19:52 | מאת: דורית

שלום, אנחנו זוג שנשוי שבע שנים. לאחרןונה בעלי מבקש לקיים מין אנלי ואני לא מעוניינת בגלל אי הנוחות. במהלך קיום היחסים ניסה פעם אחת לחדור לפי הנובעת והפין נכנס בקלות. אני ביקשתי להפסיק כי לא נוח לי. בעלי משוכנע שעשיתי בעבר למרות שנשבעתי לו שלא עשיתי זאת עם אף אחד. הטענה שלו היא מכווון שהוא הצליח לחדור ללא בעיה זו ההוכחה שעשיתי זאת בעבר ואני מתחמקת ממנו. האם קיים מצב שאישה לא קיימה בחייה מין אנלי ופי הטבעת פתוח ולא מכווץ? כיצד אוכל לשכנע את בעלי שלא עשיתי את? תודה

שלום לך, בדברייך את מתארת שני נושאים. האחד הנושא של המין האנאלי- מה נכון לך או לא נכון לך?ומה ההעדפה שלך. והשני- בעיני זה הנושא של האמון ביניכם. מניחה שאם לבעלך יש קושי להאמין לך בנושא המין האנאלי, והוא לא מאמין לך שלא עשית מין שכזה בעבר, בטח יש לו קושי להאמין לך בעוד נושאים. מה גורם לו לחשוב שאינך דוברת אמת? עד כמה את מרגישה שיש באמת הרבה דברים שהוא לא מאמין בהם לדבריך? יש אנשים שקשה להם לתת אמון בבן הזוג, זה משהו עמוק שאני מניחה שבטח הוא בא איתו כבר לקשר וחווה בעבר, או שמדובר במשהו שקשור למערכת היחסים שלכם, צורת התקשורת בה, עד כמה היא ישירה ופתוחה. לגבי נושא האמון- הייתי מציעה לבדוק זאת ביניכם, מה מפריע להאמין? מה מקשה? לגבי נושא העדפתך - שאת מרגישה לא נח עם מין אנאלי- זו זכותך. אין סיבה שתעשי משהו שאת לא מרגישה איתו נח, או שהוא לא מהנה עבורך רק כדי לרצות את בן זוגך. גם אם גופך הגיב כאילו ב" הסכמה" זה לא אומר שאת מעוניינת בכך ברובד הרגשי או שזה מדליק אותך ואת מעוניינת לחזור על זה. וזה משהו שחשוב שתחלקי עם בן זוגך. ובכלל נכון שתעשו דברים שמתאימים ומהנים את שניכם ורק מתוך רצון וכיף ובטח לא מתוך לחץ. מאחלת לך שנה טובה וחג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות