רחם אחורי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/08/2015 | 23:37 | מאת: אני

שלום, לאחר בדיקה לחשש לשחלות פוליצסטיות ביצעתי בדיקות שבין היתר נאמר לי שיש לי רחם אחורי. בעת חדירה וכמעט בכל תנוחה כואב לי. במיוחד כשהמהירות החדירה עולה. כמו כן. יש לי קבוע לאחר קיום יחסים קרע בנרתיק - בין הנרתיק לפי הטבעת שנחתך באופן קבוע לאחר חדירה וחוזר חלילה. מה ניתן לעשות בשתי התלונות הללו?

שלום לך לא ידוע לי על כאבים ביחסי מין מסיבות אלו וכשיש כאב ביחסי מין מה שהייתי מציעה הוא לא לקיים יחסי מין עד שלא מבינים מה מקור הכאב ואיך לטפל בו. מה שהייתי מציעה לך כדי לאבחן את מקור הכאב ביחסי המין הוא ללכת לבדיקה אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית. יש הרבה דרכים לטפל בכאב ביחסי מין ולרוב הכאב לאו דווקא נובע מסיבות פיזיולוגיות אלא גם מסיבות רגשיות ששווה לבדוק. אז לאחר אבחון אצל רופאת נשים סקסולוגית שתבודד את הסיבות הפיזיולוגית או מה ניתן לעזות פיזית, הייתי מציעה לבדוק גם את עמדותייך או תחושותייך הרגשיות לגבי יחסי מין במספר שיחות בטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת. אשמח לסייע בכל שאלה נוספת שתעלה. מוזמנת לפנות אלי למייל: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות