מחשבות טרודניות על מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/07/2015 | 20:48 | מאת: רוני

שלום אני נמשך לנשים והיה. לי מלא חברות ואני 100 אחוז נמשך לנשים אבל לאחרונה יש לי פחד להיות הומו הם זה נורמאלי למרות שאני לא סובל הומאים ואני די הומופוב שונא הומאים זה מוזר . תודה על עזרה

שלום לך, אני מבינה ממך שאתה נמשך לנשים. קודם כל אומר כי משיכה לא חייבת להיות דבר שחור או לבן. יש כאלה שנמשכים לנשים וגם קצת לגברים, כאלה שנמשכים לנשים ומפנטזים על גברים ועוד ועוד אפשרויות, אך ההתנהגות המינית במקרה זה היא בחירתו של האדם עצמו. במקרה שלך, אתה מתאר חרדה לא הגיונית, שלא בטוח שקשורה להעדפתך המינית. אתה מרגיש שאתה נמשך לגברים, אך פוחד מנטיות הומסקסואליות שאין לך כלל, לדבריך, משיכה אליהם. המקרה שלך הוא לדעתי קודם כל חרדה שלובשת את הצורה שאתה מתאר, ובה הייתי קודם כל מטפלת. אבחון פסיכיאטרי וטיפול נפשי מומלץ כאן.כדי לאבחן וללמוד איך להתמודד עם החרדה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות