סיכוי להיריון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/07/2015 | 17:35 | מאת: אור

אני ובן הזוג הטרי שלי טרם שכבנו אך אנו כן מתנסים מאחר שאני בתולה ועדיין לא מוכנה ללכת עד הסוף. בזמן ה"התנסות" שלנו הוא נשאר עם התחתון שלו כל הזמן אך אני נשארת עירומה. תוך כדי ההתגרויות שלנו אני מרגישה רטובה למטה וגם הוא מרגיש כך אצלו. אנחנו לא משתמשים בשום אמצעי מניעה/גלולות . כמו כן,אין חדירה מלאה -עיקר הפעילות מתמקד בפתח הנרתיק בעיקר. לאחר שכל זה נאמר-המחזור שלי מאחר במס' ימים. האם ישנו סיכוי שאכנס להיריון למרות שהוא לא גמר בשום דרך או צורה אלא רק היה טיפה רטוב?

שלום לך כדי להכנס להריון, זרע צריך לחדור לתוך הנרתיק. כיון שמצב כזה לא היה, אני לא רואה סיבה לדאגה. כדי לחשוש פחות בעתיד, אולי נכון לחשוב על אמצעי מניעה כמו גלולות או קנדום, אפילו שעדיין אין יחסי מין מלאים, רק עבור השקט הנפשי. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות