בהמשך לאפרת מנור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/07/2015 | 13:41 | מאת: הדס

תודה על תשובתך מיום 2.7 אבל הבעיה שנפגשנו פעם אחת וזו בדיוק הבעיה!!! איך אסע לאילת ואהיה עם מישהו שאני לא באמת מכירה? מצד שי נראה לי שאולי לא ייפגע בי כמו מישהו נניח שהזמין אותי לאחר שהכיר אותי בבר. אצלי משיכה זה יותר התנהגות.. באופן כללי הוא לא חתיך בעיניי.. בחור רגיל. ולגביי שיחה הוא לא מרבה לדבר.. אני מבינה שאת לא יכולה לדעת מה כוונותיו אבל האם ההזמנה זה אומר שרוצה להכיר אותי? הוא לא אמר שאבוא אליו הביתה אלא רק שאבוא לבקר אותו ובעצם אנסה לנסח את שאלתי אם מישהו מזמין אותי אליו הביתה מה זה אומר??? בד"כ התשובה ברורה ואני לא מעיזה.. אבל כאן בגלל המרחק ..ובגלל העבר שלנו..שלמדנו יחד.. אני לא יודעת..כי מצד אחד זה נראה לי חברי ומצד שני אני מפחדת שזה מיני. בכל מקרה אני מתקשה להיפתח מהר רגשית ומינית ולכן השאלה אם יש טעם לנסוע? לחלופין חשבתי אולי שאם אגיע אגור לא בדירתו..אבל האם אז זה יתפרש כילדה קטנה?

הדס שלום, את עסוקה בהרבה מחשבות וספקולציות.. מה שאני מכנה בלשון העם " סרטים" שרק גורמים לך לחשוב יותר ולהיכנס ליותר פחדים מיצירת הקשר ואז אולי להימנע מהזדמנות שאין אנו יכולות לדעת לאן תוביל. מה שהייתי מציעה לך במקום זה- אולי פשוט תשאלי אותו? בצורה עדינה אולי אפילו הומוריסטית..במקום לספק סיפורים , לענות במקומו ולנסות להיכנס לראשו.. בידקי במציאות למה הזמין אותך. מאחלת לך הקלה בתחושותייך והצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות