קשר שהתחיל?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/06/2015 | 22:09 | מאת: הדס

הי אפרת, יצרתי קשר בפייסבוק עם בחור שלפני 15 שנה למדנו יחד והיה דלוק עליי ולא רציתי. לא תכננתי משהו רומנטי סתם לדבר אבל כולם אומרים שבעצם אני מתחילה איתו ונראה לי שככה הבין. אני לא יודעת אם אני נמשכת אליו... נפגשנו פעם אחת בת"א וזהו הוא גר באילת. הוא אומר לי לבוא לבקר.. ואפילו מזמין אותו לצאת לחופש ולבלות איתו באילת... לי זה קצת מוזר כי אנחנו לא באמת מכירים ואני מעולם לא ישנתי אצל בחור שאני לא מכירה.. אני רוצה להתחתן וחשבתי שליצור קשר עם מישהו מהעבר יכול להיו יותר אמיתי מסתם בחורים שאני לא מכירה כלל... איך אפשר לדעת אם זה לכיוון רציני/ הצעה תמימה? לי אין אמון בגברים ואני ממש מפחדת להיות בסיטואציות שלא ארצה כלומר גם כשאומר לא!! ולא יקשיבו ללא הזה... נראהלי שגם לבוא אליו זה כאילו אני רוצה.. אני לא יודעת מה לעשות אם הקשר הזה... יש לך עיצה?

הדס שלום, ברוב המקרים כשקשר מתחיל קשה לדעת לאן הוא ילך. קשרים מתחילים בכל מיני צורות מצורות שונות ואף פעם אי אפשר לדעת מראש איזה קשר יהפוך לרציני ואיזה לא. מה שלהערכתי את צריכה לבדוק זה איך את מרגישה בכלל עם הבחור- כמה כיף לך להיות במחיצתו, לדבר איתו, לבלות איתו, האם את נמשכת אליו? אם יש מגע- עד כמה את מרגישה טוב עם המגע שלו? כל זאת עוד לפני בכלל שאת שואלת אם הקשר יהיה רציני או לא. כי מה יותר חשוב לך בסדרי העדיפויות? העובדה שזה מישהו שרוצה להתחתן? או העובדה שתהיי עם מישהו שיהיה לך פשוט טוב להיות איתו? לגבי הצעתו שתבואי אליו לאילת - איני יכולה לדעת מה כוונתו כמובן, אך אם תבואי תוכלי לבדוק אותה ולהכיר אותו ואת כוונותיו יותר. השתדלי להקשיב לעצמך ולרצונותייך ואם לא מתאים לך שמשהו מסויים יקרה, פשוט תגידי- זה לא מתאים. מקווה שעזרתי קצת בהתלבטות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות