חוסר סיפוק.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/04/2015 | 13:58 | מאת: תהל

שלום. אני בת 20, הייתה לי מערכת יחסים של שנתיים שהסקס היה בה מעולה..הייתי בתולה אז, בכל אופן לאקס שלי היה איבר מין עבה וקצר והייתי מסופקת מאוד מהחדירה מהשאר כמו מין אוראלי לא כל כך..האקס היה גדול ממני בצורה משמעותית...כלומר הוא שני מטר ואני מטר חמישים...מה שאיפשר לנו לקיים יחסי מין בעמידה כאשר הוא מחזיק אותי..האקס היה מאוד אגרסיבי ואקטיבי בסקס. כיום אני יוצאת עם בן זוג חדש אנו שנה ביחד ובכל התחומים ברוך הכל מעולה חוץ מבסקס...ואני מתוסכלת כל כך..התקשורת בנינו מאוד פתוחה וכנה אבל למרות זאת אני מיואשת. האיבר שלו דק ואני פשוט לא מסופקת מהחדירה וזה משגע אותי..הוא יורד מעולה מנשק מעולה עדין רגיש קשוב.. הוא לא אגרסיבי כמו שהייתי רוצה...אני נורא מחפשת את השליטה שלו, זאת הפנטזיה שלי..שיהפוך אותי, ירים אותי, יחדור בהפתעה..קצת כוחניות...אבל זה לא כל כך קורה וזה מלחיץ אותי מכיוון שאנחנו רוצים להתארס...ומה זה הסקס שמצפה לי לחמישים שנה הבאות? אנחנו דתיים (אני חוזרת בתשובה) הוא דתי מבית, לא יודעת אם זה רלוונטי.. יש לציין שאני יכולה לגמור בקלות אפילו מחיכוך על הברך שלו...לאקס הייתה זיקפה יותר ארוכה משלו ואם הייתי רוצה סיבוב שני שלישי רביעי לא הייתה בעיה ואיתו זה אחרת..צריך לחכות שעה וחצי כדי שיעמוד לו שוב, ואני לא רוצה אצבעות או שירד לי אלא חדירה עמוקה שממלאת ואיתו זה לא קורה אז אני לא מסופקת...הוא גם לא כל כך להוט לסקס כמוני..אני גונחת זזה והוא כן אבל כאילו צריך לבקש ממנו..הוא לא יבקש שאני ארד לו לעולם...כלום רק אם אני אזום.. בבקשה אני נואשת לעזרה...

שלום לך, כשאת מדברת על תקשורת מעולה ופתוחה בינך לבין בן זוגך, אני שואלת את עצמי אם את מדברת על תקשורת בכלל או שאת מדברת על תקשורת מינית. תקשורת מינית כוללת שיחה על העדפות, צורת מגעים מועדפת ולא מועדפת, מה מדליק ומה מדליק פחות ואפילו שיתוף בפנטזיות כמו למשל הפנטזיה שלך שבה היית רוצה שתהיה יותר שליטה שלו בסקס. כל הדברים האלו שאת היית רוצה, מעדיפה ושמדליקים אותך לא יקרו לבד.. הם יוכלו לקרות רק אם תשוחחו על ההעדפות שלכם ועל הדברים ש" עושים לכם את זה".. אין לו כל דרך לדעת מה את מעדיפה ומה נכון לך אם לא תגידי לו. גם אם מפריע לך שהוא לא מבקש- גם את זה את יכולה להגיד לו ולבדוק מה עוצר אותו. אולי מתבייש לבקש, אולי חושש לפגוע- אינך יכולה לדעת ולשנות אם לא תשוחחי איתו על זה. נכון, לא תוכלי להפוך אותו לאיך שהיה האקס שלך מבחינה מינית, אך כן תוכלי להפוך את הסקס ביניכם למשהו יותר מתאים ויותר מספק לשניכם. במידה ותתקשי בכך, תמיד תוכלי למספר שיחות יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך שיסייע לדבר על הדברים אם קשה. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך. בברכת חג שמח, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל:[email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות