יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/03/2015 | 15:26 | מאת: לילך

היי אני לילך בת 22 התחלתי לקיים יחסי מין ממש לא מזמן אפילו לא מלאים. ואני די חדשה בכל הנושא הזה יש לי כמה שאלות אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום וללא גלולות.? פשוט שהגבר יגמור בחוץ?(יש כמה חברים שלי שסיפרו לי שהם שוכבים בלי קונדום ובלי גלולות כבר כמה שנים ולא קרה כלום) האם לשכב בג'קוזי ללא אמצעי מניעה יכול להכניס אותי להריון? גם אם הגבר גומר בתוך המים ולא בתוך האיבר מין שלי..? תודה רבה:)

לילך שלום, לשאלתך, את קצת משחקת באש... בשום פנים ואופן אני לא ממליצה לך לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה שהם או גלולות או קונדום. גם לגמור בחוץ, גם לגמור בגקוזי.. וכל השיטות האחרות הן לא בטוחות ואפשר להיכנס מהן להריון!! מה שאני מציעה לך הוא להתייעץ עם רופא הנשים שלך ולקבל אמצעי מניעה שמתאים ונכון לך, אחרת זה ממש ממש לא בטוח ועדיף לתכנן מוקדם ולמנוע מאשר להתמודד עם תוצאות פחות מתאימות ונעימות או לא רצויות בשלב זה של חייך כמו הריון או הפלה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

22/03/2015 | 22:45 | מאת: לילך

ואם אני שוכבת איתו בימים שהם לא ימי הביוץ שלי גם מסוכן?

מנהל פורום מין ומיניות