לא עומד בכלל

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/02/2015 | 09:59 | מאת: אנונימי

אני בן 17 וחצי בחיים לא היה לי משהו רציני הייתי עם המון נשים לא עומד לי עד הסוף . בחיים . לא שאני לבד ולא עם בחורה ואין לי זקפת בוקר. הלכתי לאורולוג הוא אמר שהכל תקין והוא מפנה אותי לתל השומר למרכז המיני. האם יוכלו לעזור לי ? האם יש עוד דברים שאפשר לעשות לתקן את הבעיה ? הוא אמר שזה לא פיזי וזה פסיכולוגי אבל מאז ומתמיד דיבורים לא ממש עזרו .. יש לי כנראה חרדת ביצוע ולאט לאט זה התדרדר אני סובל מזה שנתיים . (יש לי דימוי עצמי גבוה וממה שקראתי חרדת ביצוע זה לחסרי ביטחון ואני ההפך)

שלום לך, קודם כל המודעות שלך מאד חשובה. אך יתכן ואתה עוסק עיסוק יתר בנושא הזיקפה, מה שעלול להגביר את החרדה שלך. לפי עניות דעתי חרדת ביצוע לא חייבת להיות קשורה לדימוי עצמי. פיתחת איזושהיא חרדה כנראה לגבי נושא הזיקפה וכפי שאני מבינה מהאורלוג אין כל בעיה פיזית. לכן בטיפול נפשי מה שיעזרו לך לעשות זה ללמוד להרגע ולהרגיע את החרדה הספציפית שיש לך. להערכתי כדאי שתלך לתל השומר , מדובר במרפאה מקצועית לטיפול מיני. אני מאמינה שהם יוכלו לעזור לך להתגבר על חרדותיך בנושא. העניין הוא באמת כפי הנראה ריגשי ועדיף לטפל בו מוקדם ככל האפשר. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות