חייבת עזרה ממך בבקשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/12/2014 | 22:41 | מאת: אנונימית

היי,אני כבר שבועיים משתפת את הבעיה שלי בפורומים שונים ועדיין לא קיבלתי שום תשובה שבאמת עזרה לי...אני מקווה שאת תוכלי לעזור לי. אז ככה,לפני שבועיים וחצי אוננתי פעמיים ברצף ובפעם השנייה שאוננתי הרגשתי אורגזמה אחת אחרי השנייה בהפרשים של כמה דקות,לפי מה שהבנתי כנראה מולטי אורגזמה. אך מאותו היום אני מרגישה בבטן תחושות גירוי פנימיות כאלה שלא עוזבות אותי, ואם אני מגרה את עצמי אני אפילו יכולה להגיע לאורגזמה קלה בלי לגעת בדגדגן. אם אני עוצרת את הנשימה התחושות יותר מורגשות. שמעתי כבר ממומחים בפורומים אחרים שזה לא משהו שמצריך טיפול או שזה יעבור עם הזמן אבל כבר שבועיים וחצי שהתחושות האלה לא עוזבות אותי. יש לך מושג ממה הן נובעות והכי חשוב מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מהן? תודה רבה לך.

שלום לך, מה שחווית, מניחה שהרבה נשים היו רוצות לחוות. את מתארת כפי הנראה מצב של חשק או עוררות מוגברים שכפי הנראה נובעים לאו דווקא ממצב גופני אלא אולי ממשהו ריגשי שאת עוברת. אולי נכנסת לקשר חדש? או חווית חוויה בזמן האחרון שמאד השפיעה על החשק שלך. מה קרה בשבועיים החארונים בחייך שמשפיע עלייך כך?.. בכל מקרה כיון שזה לא היה משהו שקרה קודם, אני מניחה גם שזה מצב זמני...שיעבור. כדי להרגע הייתי מציעה לך לבדוק עם עצמך מה בכלל מרגיע אותך כשאת באיזו שהיא סערת רגשות או תחושות? ואולי מה שקורה כרגע בחייך ישתנה והדברים ישפיעו בצורה שונה על החשק שלך? אולי שווה גם לבדוק עם רופא נשים אם יש איזה שהוא שינוי הורמונלי שמשפיע? אולי קשור לאמצעי מניעה שאת לוקחת? שווה לבדוק את כל האופציות שאולי משפיעות. בברכת חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות