כאבים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2014 | 09:42 | מאת: הודיה

דר שלום! אני בת 22 וקיימתי יחסי מין פעם ראשונה. במהלך החדירה הכל הלך חלק וללא כאבים אך מיד לאחר סיום המגע חשתי כאב של שריפה וצריבה. למחרת ניסינו שוב וגם היה נעים בחדירה אך הכאב לאחר מכן רק גבר. שאלתי היא האם קיימת בעיה או שזה טבעי בקיום ראשוני?

שלום לך, בראש ובראשונה חשוב לי לאמר שאני לא רופאה אלא מטפלת מינית מוסמכת. כפי שציינתי בתשובות קודמות על כאב ביחסי מין, רצוי להיבדק על ידי רןפאת נשים. את מדברת על שתי הפעמים הראשונות- בהן יכול להיות כאב מסויים.עלול להיות לחץ, חשש, התרגשות שגם הוא משפיע על השרירים ועל תגובות הגוף. הגוף, הנפש ואזור אברי המין צריך להתרגל לתחושה החדשה בזמן קיום יחסי מין.. אך בכל זאת ממליצה לבדוק זאת עם הרופא שלך.ובמידה והכאב ממשיך להתייעץ שוב. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות