תכשיר לחיזוק הזיקפה החלשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/07/2020 | 14:34 | מאת: חצי

לפני 40 שנה חויתי טראומה נפשית ומאז נפגעה ונחלשה הזקפה שלי ביחסי מין . נבדקתי ונצפו 8 זיקפות מלאות בלילה ,אך הפין לא התקשה לגמרי. לקחתי ויאגרה ותחליפיה אך ללא הועיל . ישנם פרסומים על תכשירים מאריכים ומעבים ומשפרים את הזקפה ואין צורך לקחת אותם לאורך זמן. ישנה גם משאבה ,וישנו גם ניתוח. אני חולה לב ופרוזדורים בן 73 ונמנע מניתוח. אני מתעורר מסרטי פורנו אך נכשל בחדירה. האם משחות מועילות ?

שלום לך למיטב ידיעתי לא. חשוב שתתייעץ כאן עם גורם רפואי גם לאור מחלת הלב ממנה אתה סובל. נכון בעיני להתייעץ או עם אורולוג או עם רופא שהוא גם סקסולוג. ואולי גם עם מטפל מיני מוסמך כדי לבדוק כיצד הטראומה הנפשית שחווית משפיעה על תפקודך המיני. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות