האם זה צעד כדאי לבחור בן 22

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2020 | 02:56 | מאת: שאלה

בן 22 בריא. מעולם לא הייתה לי בעיה להגיע לזקפה בזמן האקט לאחרונה הכרתי מישהי חדשה. שאני מאוד ״מתרגש״ בזמן האקט איתה ולא מצליח להגיע לזקפה בגלל שהפעם הראשונה נכשלה מאז אני במעין מעגל וממשיך להיכשל (מרגיש שעצם המחשבה מכשילה אותי) האם מותר לי להשתמש בכדור כמו ויאגרה פעם אחת כדי ״לשבור״ את המעגל הזה ולתפקד ומשם לצבור ביטחון , האם זה יכול לסכן אותי/ליצור איזשהי תלות ובכול אופן האם ויאגרה תעבוד ולא תיכשל בגלל שזה ממקום של ״התרגשות״ ולא בעיה רפואית?

שלום לך אתה מדבר על בעית זיקפה שקורית בשל התרגשות. במידה ואתה אדם בריא ולא היתה כל בעיה קודמת כדור ויאגרה או סיאליס, בתנאי כמובן שמגיע ממירשם רופא, יכול לסייע בכמה הפעמים הראשונות " לצבור בטחון" ולצאת מהלופ. אך שווה להתייעץ אפילו עם רופא המשפחה על הכדור הנכון ועל המינון הנכון. הייתי גם מציעה לשתף את בת הזוג בהתרגשותך ולא לשמור זאת כסוד.. זה גם משהו שיכול לשחרר עוד קצת מהמתח. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות