בעיה עם אוננות של גברים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/06/2020 | 11:52 | מאת: אנונימית

היי, יש לי בעיה שמטרידה כבר ממש הרבה זמן. היא הפריעה גם בקשרים קודמים ולא רק בנוכחי. אני בת 25, כעת עם בן זוגי כבר כמעט שנתיים. אנחנו באמת טובים ביחד. אבל יש לי בעיה שאני מרגישה שמאוד משפיעה עליי בקשר: אוננות. מאז תחילת הקשר היו לנו בעיות ביחסי המין. לא היה מגיע לזקפה מלאה איתי, ואם כן לא היה מצליח להחזיק אותה. אני בחורה שאוהבת מין, זה נותן לי הרגשה מאוד טובה. חייבת לציין שרק עם הבן זוג. אוננות לבד לא מעניקה לי את התחושה שאני מקבלת ממין משותף. היו לנו הרבה משברים סביב יחסי המין שלנו, הרבה תסכולים, שלו ושלי. מה גם שאנחנו לא גרים ביחד, אז תמיד הרגשתי שהמין צריך להיות אפילו עצמתי יותר.. כי אנחנו נפגשים רק בסופשים. זה העצים את התסכול. אחרי כמה זמן חשבתי שאולי אם הוא לא יאונן זה יעזור. אני חושבת שהוא ניסה, אבל היו הרבה פעמים שהוא לא הצליח. ותמיד זה בא לידי ביטוי בסקס שלנו. הייתי יודעת בלי שהוא יגיד. ואם שאלתי אם הוא עשה השבוע הוא לא היה אומר לי את האמת. תמיד הרגשתי שזה לא נושא שחשוב לו כמו שהוא חשוב לי. וזה הרבה פעמים נתן לי גם להרגיש שאני לא מספיק עושה לו את זה. שהוא לא מספיק נמשך אליי. שהוא נמשך לחזה גדול ואין לי לספק לו את זה. בכל האספקטים אנחנו מאוד טובים ביחד, אבל במיטה פשוט לא מספיק. עכשיו, אחרי עוד משבר רציני שהיה לנו סביב נושא האוננות, הוא אמר שאני חשובה לו מדי והוא באמת לא יאונן יותר. ובאמת יש שיפור ביחסי המין. אבל עדיין, יש בי כל הזמן את החשש שהוא מאונן בלי להגיד לי. מרגישה שאני לא מצליחה ב200 אחוז לסמוך עליו, כי אולי הוא מפחד להגיד לי את האמת. נוראי בשבילי לדמיין בראש אותו רואה פורנו ועושה ביד. חברות שלי אומרות לי תמיד שאני משוגעת ואני מגזימה, ושזה טבעי ושגברים נוגעים בעצמם. מציינת שגם אני מאוננת לפעמים, רואה פורנו, וגם גומרת. אבל אני מרגישה שאני מצליחה לעשות הפרדה מוחלטתת בין הפורנו לבין חיי המין שלי עם בן הזוג. ברמה שתחושת הגמירה שונה. מאז ומתמיד, גם עם האקסים (שאיתם לא היו כל בעיות ביחסי המין) תמיד שנאתי את העובדה שהם עושים ביד. עושה לי רע לחשוב על זה. אני נהיית קרירה ומרוחקת. פשוט שונאת את זה. איך אני גורמת לעצמי להרגיש טוב יותר, הידיעה שגברים עושים את זה וזה בסדר? אני אפילו לפעמים חושבת על אבא שלי עושה את זה ופשוט מצטמררת. זה מחליא אותי הרבה יותר מאשר את נשים אחרות. הלוואי שיכולתי לשנות את המחשבות האלה, להעיף אותן, שזה לא יהיה כזה ביג דיל בשבילי. זה נושא שבאמת מטריד אותי שנים על שנים, הייתי שמחה לפתור את זה איכשהו.

שלום לך נשמע שיש כל מיני סיבות רגשיות אולי עמוקות, יותר שמפריעות לך סביב נושא האוננות הגברית ולא הכי אפשרי להבין ולפתור אותן כאן בפורום, אבל אשמח להזמינך לשיחת יעוץ ולשוחח איתך על כך ולראות איך ניתן לסייע לך בנושא. מעבר לכך, חשוב לי לציין כי אוננות גברית היא דבר טבעי ולא באה במקום משיכה לבת הזוג אלא עניין אישי של הגבר עם עצמו. כפי שלך יש את האוננות האישית שלך ואת לא רואה בה משהו שמפריע ליחסי המין עם בן זוגך, או מגיע מסיבות שאינך מעוניינת בו. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות