מתביישת לכתוב את זה אבל יש לי פחד ממין ומהפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/06/2020 | 20:11 | מאת: מה עושים?

היי, אני לא יודעת למה הנושא הזה מעסיק אותי. אבל כל הנושא שיהיה סקס עם בן זוג מלחיץ אותי. לכן כל הקשרים שלי קצרים כלומר זה התחיל מסרוב לכל אחד ואחד ואח"כ זה התבטא ביציאה לדייט אחד שניים וז חתכתי. אני לא מבינה למה כולם רוצים את זה ברמה שאפילו סתם עושים את זה. כל נגיעה מרתיעה אותי. אני חושבץת שזה גם גורם לי פתאום לדחיה מבין הזוג. שוב זה לא בן זוג עדיין אבל מוריד לי משיכה.ביחוד אם הוא עובר לשלב מגע לא משנה איזה. אם הוא מתנהג בצורה מסוימת שגורמת לי להרגיש ביטחון אז אני רוצה את המגע. קשה לי להסביר אבל זה מעין חוסר ביטחון או אמון בתחילת הקשר ואני לא עם ביטחון עצמי גבוה לגבי המראה שלי והמיניות והעירום שלי. אני מתקשה לקבל את עצמי. לכן אם אני יוצאת עם בחור שמתחיל לגעת עוד לפני שהיו שיחות עומק זה מלחיץ אותי מאוד. תמיד אני בורחת ושוב אדגיש זה נובע מהרגשת דחיה של גועל. אני לא שולטת בזה. אני בכלל לא משוחררת מינית בגוף בתנועות גוף. אני לא יודעת איך להגיע לרמה שאני והבן זוג נהיה באותו קצב של הבנה חברות וגם מבחינת חשק.שארצה. למען ההגינות אני לא יודעת מתי ארגיש בטוחה עם מישהושהוא שלי שהוא שם שהוא לא ישפוט אותי על הגוף. כיום גם קשרים נגמרים אחרי דייט מצדם כי יש מחר עוד אבוקדו הם מרגישים ואין סבלנות. מה שמעצים את התחושה של למה לצאת? אני לא יוצאת ולא מנסה כבר. הקטע שאני גם בלופ כי כשאני יוצאת עולות החרדות וכשאני לא יוצאת אני מתחילה להילחץ מזה שאשאר לבד כל החיים.

שלום לך אני שומעת המון בלבול מדברייך. מבולבלת לגבי המיניות שלך, מה את צריכה כשאת פוגשת בגברים? מה הקצב שלך? למה את זקוקה בקשר ראשוני לפני המגע הפיזי? את מדברת על הרבה מעצורים, רגשיים ומיניים ואפילו תחושה של גועל במצבים מסויימים. קושי לקבל את עצמך ואת גופך ונסיון להבין מה בכלל קורה לך במקום הזה.. הלוואי והיתה תשובה קצרה כאן, שהיתה נותנת פתרון ועושה סדר, אך נשמע שיש הרבה דברים שאת צריכה לבדוק ולהבין וזאת תוכלי לעשות רק בתהליך טיפולי עם אשת מקצוע. ממליצה לך לפנות למטפלת מינית מוסמכת ולעבור תהליך בו תעשי סדר ותביני ותפתרי את קשייך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות