שינויים בגוף בזמן הסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/05/2020 | 18:22 | מאת: עלמה3

שלום, יש לי בן זוג מדהים (יש לציין שהוא המערכת יחסים הראשונה שלי והסקס הראשון) יש לנו סקס נעים וקשוב ופתוח. היו כמה פעמים בסקס שהרגשתי ממש נימולים בידיים עד כדי עיוות שאיני יכולה לשלוט עליהן, רגלים רדומות, רעד בעיניים. זה מעט הלחיץ אותי ולכן רציתי שנפסיק ושזה ירגע, הצגובה הזאת מזכירה לי תגובה גופנית של התקפי חרדה ולכן היא מלחיצה אותי בזמן היחסים, על אף שאני רגועה ונעים לי מאוד... חשבתי אולי זה היפרונטילציה, נשימת יתר, אולי אני לא נושמת נכון?כי במהלך היחסים אני נוטה לנשום בצורה מאוד מהירה ורק מהפה.. או חשבתי אולי זו תגובה אורגזמית כלשהי? אני חייבת לציין שאני לא יודעת אם גמרתי, אני הרבה פעמים מגיעה למעין שיאים קטנים כאלו, אבל תחושה של שיא ברורה ועוצמתית לא חוויתי.. אני נהנית מהסקס עצמו ומנסה להגיע ללא ציפיות כרגע. אשמח לדעת האם התופעה מוכרת? האם זה נורמלי? תודה רבה

שלום לך יתכן שנשימת היתר גורמת לנימולים, אי שקט ויכול להיות עיוות של היד ללא שליטה. האם בזמן ריגוש מיני את אכן נושמת מהר?או חזק ועמוק, זה יכול להשפיע על תופעה זו. בכח מקרה הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. לגבי הקושי בהגעה לאורגזמה שווה להתייעץ עם מטפלת מינית מוסמכת שתוכל לסייע לך בזיהוי תחושותייך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות