לא מגיעה לאורגזמה מחדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2020 | 20:09 | מאת: אנונימית

היי...אני ובן זוגי כבר מעל שנתיים וחצי יחד...סקס הכי מדהים הכל טוב ויפה אבל לא מצליחה (ולא הצלחתי אף פעם איתו ועם אחרים לפניו) להגיע לאורגזמה דרך חדירה..רק שפשוף או מין אוראלי....שנינו רוצים מאוד להגיע לזה ולפעמים מרגיש לי כאילו עוד רגע מצליחה האם יש דרך לטפל בזה? אשמח לתשןבה תןדה

שלום לך אני חושבת שהכל מתחיל ונגמר בציפיות שלך. את מצפה למשהו מסויים לגבי האורגזמה שלך והוא אורגזמה בחדירה.. במקום לראות מה כן יש לך ,שאלו אורגזמות ממגע או מין אוראלי, בלי לשים לב מדובר בהרבה מאד. חשוב שתדעי שכשאורגזמה מרגישה התמקדות במטרה, וככל שיש יותר ציפיות ממנה והתמקדות בה, היא תלך ותברח , כי זהו טבעה של האורגזמה. איני יודעת מהיכן ההנחה שעלייך להגיע לאורגזמה דווקא מחדירה, אולי מצפייה בסרטי פורנו, אולי מתפיסה מסויימת של מיניות, אך חשוב שתדעי שמרבית הנשים דווקא מגיעות לאורגזמה חיצונית בעיקר ולא מחדירה. חשוב שתתמקדי באורגזמות שאת כן נהנית מהן ותעצימי אותן ותהני ככל יכולתך מהחדירה, אבל רק כמה שגופך מאפשר לך, רק כשתשתחררי את הציפיה והלחץ סביב הנושא הזה ולא תציבי אותו כמטרה תוכלי להנות יותר ויותר, אבל כל עוד זה גורם לחץ ביחסי המין בין שניכם, הסיכוי לאורגזמה שכזו ילך ויתרחק..זאת אומרת ממליצה לשחרר את הציפיה ופשוט להנות ממה שיש. .מאחלת לך, הנאה , שלווה ורוגע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות