תחושת עילפון בזמן יחסי מין ואחריהם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2020 | 00:31 | מאת: גלית

היי, אשמח לעזרה. אני בת 39 נשואה ואמא לשני ילדים. במהלך קיום יחסי מין עם בעלי אני מאד נהנית גם החדירה וגם בגירוי הדגדגן ויכולה להגיע לאורגזמה גם כמה פעמים. הבעיה שהרבה פעמים באיזשהו שלב של יחסי המין אני מתחילה להרגיש סחרחורת, נשימה מוגברת ותחושה של עילפון. זה יכול לקרות לפעמים אחרי שכבר חוויתי אורגזמה ובזמן חדירה ולפעמים גם לפני אם בעלי מגרה אותי הרבה ואני מאד מגורה, או אם אקט החדירה נמשך הרבה זמן. זה גם מאד מתסכל כי פוגע בהנאה שלי ומפריע לי לספק הנאה לבעלי וגם מדאיג אותי למה זה קורה. מציינת גם שאני לא הכי בכושר (אבל נראה לי שזה היה קורה לי גם בתקופה שכן שמרתי על כושר) ומאד מתנשמת בזמן שאנחנו שוכבים. ניסיתי לפעמים לנשום לאט יותר ולשמור על עצמי ועל הקצב שלנו מאד רגוע ולפעמים זה עוזר ולפעמים לא. בפעם האחרונה ממש הרגשתי סחרחורת וכמעט עילפון ושאני עוד שנייה מתמוטטת ובחולשה נוראית. אשמח לתובנות והכוונה. תודה רבה.

שלום לך יכולות להיות תחושות כמו שאת מתארת בזמן אורגזמה, אך אם להערכתך יש קשיי נשימה או תגובה מוגזמת של גופך, (עד כמעט עילפון ובחולשה נוראית)שווה ליתר בטחון להתייעץ בשלב ראשון עם רופא המשפחה ולבדוק את מצבך הבריאותי הכללי.האם קשיי הנשימה מופיעים גם בזמנים אחרים? סחרחורות? נטיה להתעלפויות? יתכן ומדובר אולי בכושר ירוד בלבד.. או כושר אירובי ירוד ואז שווה לחשוב על פתרונות שקשורים לכך, אבל שווה בעיני להתייעץ בכל מקרה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות