בעיות אינטימיות בזוגיות ארוכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/04/2020 | 10:56 | מאת: דנה

אני ובן זוגי ביחד 12 שנה, ללא ילדים כרגע. הזוגיות שלנו חוותה הרבה בעיות ומשברים, אבל אנחנו מאד אוהבים אחד את השני ורוצים לפתור את המשברים ולבנות עתיד משותף. מאד מפריעות לי הבעיות שלנו באינטימיות. במשך כמה שנים אני מרגישה שבן הזוג לא רוצה לנשק אותי נשיקה צרפתית, כל פעם מסיבה אחרת, ופעמים רבות גם טוען שיש לי ריחות וטעמים לא נעימים מהצוואר, מהפטמות, מהגוף, בדרך כלל אחרי מקלחת פחות בעייתי אך גם נשק בגוף בצורה עצורה ולא מלאת תשוקה בעיני. הוא ניסה כמה פעמים במהלך השנים להעניק לי מין אוראלי אך תמיד רק לכמה שניות כי קשה לו והוא נגעל מזה, הוא טוען שיש הרבה הפרשות וטעם וריח מאד לא נעימים, גם כשאני אחרי מקלחת ושומרת על הגיינה. אני לא גומרת בחדירה אלא רק בדגדגן ובזה הוא מענג אותי עם היד. אני מבחינתי בחורה שמאד אוהבת נשיקות רטובות, בכל הגוף, גם להעניק וגם לקבל, וזה חסר לי בקשר שלנו. אני תמיד מעניקה לו מין אוראלי בהנאה רבה, גם אם הוא לא התקלח הרגע, רק לא מוכנה שיגמור לי בפה. מבחינתו הוא לא מוכן לרדת לי בכלל יותר, הוא אומר שזה כמו שאני לא מוכנה שיגמור לי בפה, בעיני זה לא אותו דבר. אתמול התחלנו להתחבק ורצינו לקיים יחסים אך מאד נפגעתי כששאלתי אותו אם נעים לו לנשק אותי בפטמות כי הוא בקושי נישק, והוא אמר שעדיין יש טעם לא כל כך טוב. הדבר פגע בי משום שהייתי אחרי מקלחת, עם חולצה נקייה, לא הזעתי, וזה גורם לי להרגיש שאולי למרות כל המאמצים אנחנו לא מתאימים. הוא טוען שהוא מאד נמשך אליי ואוהב אותי ויש לו תאבון רב אליי ולסקס, אנחנו מקיימים יחסים לעיתים קרובות, אך עדיין נתקלים בקשיים שאנחנו סוחבים איתנו במשך שנים והם מעיבים על הזוגיות ועל האינטימיות. הוא מתלונן לעיתים קרובות על ריח מהפה שלי, גם כשאני מקפידה על ניקיון מקסימלי ואצל רופא שיניים בדקתי ואין יל שום בעיה. אשמח לעצה...

שלום לך אני שומעת מדברייך תחושה של מבוכה ואי הבנה ואפילו עמימות ובלבול , מכך שבן זוגך אינו אוהב את הריח והטעם שלך ולדבריו מצד שני כן נמשך אלייך (כפי שכתבת שאומר לך). נשמע שיש הרבה דברים לא מדוברים בהקשר למיניות ביניכם, החל ממעצורים, העדפות ואולי קשיים מסויימים שפשוט לא נאמרים על פני השטח. קיים קושי בתקשורת המינית ביניכם וביכולת שלכם לדבר על מין ולשתף בכנות מה באמת קורה ומה אתם באמת מרגישים. אני שומעת ממך שאת חיה בעמימות ובשאלות לא ברורות שמעיבות לדברייך גם על הזוגיות עצמה ואפילו לפעמים חשה דחויה על ידי בן זוגך או נפגעת. ואכן זה לגמרי מובן, קשה להרגיש אהובה או נחשקת כשאת שומעת כל כך הרבה תלנות, ניתן לשמןע את הכאב מדברייך . להערכתי, לפני שתסיקי מסקנות אם אתם מתאימים או לא, שווה ללמוד ולדבר על כל הדברים הלא מדוברים האלו ביניכם, ביתר פתיחות וכנות.. כי מי יודע? אולי יש דברים שניתן לשפר? אתם פשוט צריכים ללמוד איך לדבר על זה. לשם כך מאד ממליצה על תהליך של טיפול זוגי מיני שיסייע לשים את הדברים על השולחן ויסייע לכם להתמודד איתם. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות