מין אגרסיבי וצריבה בשתן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/03/2020 | 17:58 | מאת: עדן

הי אפרת, רציתי לדעת, לפני כמה זמן היתי בתנוחה מיסיונרית עם חבר שלי ואיכשהו זה היה ממש אגרסיבי, לאחר מכן לא שרף לי בנרתיק ולא הרגשתי כאב (קצת משו עמום כזה כי בכל זאת זה היה אגרסיבי) לאחר מכן שמתי לב ששורף לי בשתן! אחרי כמה דקות כמה זמן זה נעלם. אצין שאין לי דלקת בשתן ובתנוחות אחרות נגיד דוגי הוא היה איתי גם קצת אגרסיבי אבל הכל היה בסדר לאחר מכן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה :)

שלום לך איני רופאה אז איני יכולה לדעת לגבי הצריבה בשתן. מה שכן נכון יהיה להיבדק ולבדוק אם אכן יש דלקת או אין. יתכן ותנוחות שנחשבות אגרסיביות מבחינתך מגרות יותר את איזור איבר המין או משפשפות אותו ואז יש תחושה של צריבה רגעית במתן שתן. אך שווה לבדוק את הדברים עם גניקולוג רק ליתר בטחון. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות