מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/08/2014 | 16:20 | מאת: שרון

שלום, אמש קיימתי מין אנאלי לראשונה. אנ יעדין מעט מרגישה את האזור ומעט שורף לי בעת הטלת צואה.. האם ישנה משחה או משהו שכדאי למרוח על מנת למנוע סיכוי לזיהום? תודה

שלום לך, מניחה שתוכלי ללכת באופן אישי לאחד מבתי המרקחת לבקש משהו שיכול להקל באזור. איני יודעת באופן ספציפי. מה שכן, מציעה לך בפעם הבא שזה יקרה להשתמש בסיכוך, עדיף גל סיליקון ואולי זה יקל על תחושתך לאחר מכן. בברכת יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות