כבר תקופה ארוכה לוקח לי לגמור מעל לשעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2020 | 05:12 | מאת: צביקה

אני בחור דתי בן 30 כבר תקופה ארוכה לוקח לי הרבה זמן לגמור באוננות בעבר זה לא היה ככה יש לי חברה ואנחנו עומדים להתחתן לא שכבנו אך היא כן אוננה לי אך לא גמרתי עד שהיא התעייפה אני אציין שבעבר שכבתי עם נשים מספר פעמים והצלחתי לגמור בזמן סביר ואף היה לי חברה שקימתי איתה יחסי מין כמה פעמים ובהם גמרתי

שלום לך ברב המקרים כשיש לגברים קושי בהגעה לאורגזמה עם בת הזוג נכון לבדוק מה אולי עוצר אותך? האם אתה מתרגש? אולי חרד? אולי חש בושה או מבוכה? ואולי משהו במגע לא נכון לך ולא מדוייק ואינך יודע לבטא את צרכיך המיניים? וכשאתה מדבר על אוננות האם אתה מדבר על אוננות עצמית או אוננות של בת הזוג לך? ויש עוד שאלה , האם קיים שימוש באלכוהול או סמים? גם הם אולי יכולים להשפיע. אשמח לסייע לך להבין יותר מה עוצר אותך מוזמן לשוחח אותי ואלי אפילו לקבוע פגישה און ליין [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות